تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۴۸
در همایش بیماری تالاسمی در منطقه آزاد چابهار؛

چهار دستگاه دیالیز به بیماران تالاسمی چابهار و کنارک اهدا شد

رئیس بنیاد بیماری های خاص کشور گفت: بیماران دارای مریضی خاص نباید از کمبود و یا نبود امکانات درمانی رنج ببرند بویژه در مناطق محرومی که امکانات و رفاه زندگی کمتر وجود دارد.
چهار دستگاه دیالیز به بیماران تالاسمی چابهار و کنارک اهدا شد
به گزارش چهاربهاران فاطمه هاشمی رفسنجانی در مراسم بیماران تالاسمی که در سالن همایش های منطقه آزاد چابهار برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان چابهار رتبه اول تولد بیمار تالاسمی در کشور را دارد و بزرگترین ضعف در این قضیه نبود آموزش برای جلوگیری از زاد فرزند تالاسمی می باشد به طوری که طبق اظهارات مسئول بهداشت این شهرستان در سال گذشته 48 فرزند تالاسمی در چابهار به دنیا آمده است.
​وی با اشاره به تخصیص چهار دستگاه دیالیز به این منطقه افزود: یک بیمار تالاسمی بعد از اینکه کلیه اش از کار می افتد نیاز دارد تا هفته ای سه بار برای تصفیه خون دیالیز شود ولی بیمارانی که در نقاط دور دست مانند کنارک، پلان و  روستاهای اطراف کنارک با این بیماری درگیرند یقینا برایشان مشکل است تا هفته ای سه بار به چابهار بیایند بنابراین باید دستگاههای دیالیز در کنارک و مناطق مختلف استقرار یابد.
​وی با اشاره به بازدید های دیروز خود از حاشیه نشین های مراد آباد چابهار ادامه داد: وضعیت زندگی در حاشیه شهر چابهار قابل قبول نیست و با توجه به اینکه این موارد طی تماس تلفنی با معاون رئیس جمهور و چند تن از وزرا گزارش شد بعد از بازگشت به چابهار به صورت ویژه بررسی و پیگیری می شود.
​رفسنجانی با توجه به پیشینه بیماریهای خاص در کشور عنوان کرد: کار خور را از سال 73 در بنیاد بیماران خاص آغاز کردم که و از سال 75 بنیاد به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد همچنین فعالیت بنیاد در ۳ محور پیشگیری، درمان و آموزش برای بیماران خاص(
دیالیز، تالاسمی و هموفیلی) و بیماران صعب العلاج (سرطان، ام اس، پیوند کلیه، دیابت و ای بیانجام شده است.
​مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار در حاشیه این مراسم به خبرنگار چابهار گفت: 
بیماران تالاسمی روزانه حدود 80 کیسه خون نیاز دارند اما متاسفانه هم اینک با کمبود شدید امکانات برای ارائه خدمات به این بیماران مواجه هستیم.
مسعود اعلایی افزود: بیماران تالاسمی با کمبود شدید پزشک، پرستار و فوق تخصص خون مواجه هستند به طوری که برای انجام یک آزمایش تالاسمی، بیماران باید بیش از هزار و 400 کیلومتر رفت و برگشت تا زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان را طی کنند.
وی با اشاره به نیاز شدید این منطقه به دستگاه دیالیز ادامه داد: بیشتر بیماران تالاسمی بی بضاعت و کم درآمد هستند و نمی توانند هر ماه با هزینه های فراوان و درد و رنج بیماری به زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان بروند.
اعلایی ضمن تاکید بر ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به بیماران تالاسمی تصریح کرد: چابهار با کمبود شدید پزشک و امکانات بهداشتی درمانی مواجه است همچنین ساخت بیمارستان تخصصی 540 تختخوابی در چابهار می تواند بسیاری از مشکلات بهداشتی درمانی را رفع کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار خاطرنشان کرد: چابهار با مشکلات زیادی در زمینه جمعیت بالای حاشیه نشینی، مهاجرت فراوان، نبود آب، برق و سایر مشکلات اجتماعی مواجه است و به همین میزان نیازمند تخصیص بیشتر امکانات درمانی در حوزه خود می باشد.
انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcfcmdyyw6dxta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها