تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۶
مدیر اداره کار، تعاون و امور اجتماعی شهرستان میرجاوه از فعالیت 105 تعاونی در سطح شهرستان میرجاوه و توابع آن خبر داد.
فعالیت 105 تعاونی در میرجاوه/ عدم تخصیص اعتبار مشکل بزرگ تعاونی های روستایی است
به گزارش سرویس سیاسی عصرهامون ،اکبر علیپور در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: تعداد 105 تعاونی در سطح شهرستان میرجاوه و توابع آن فعالیت می کنند که از این تعداد 78 تعاونی در بخش کشاورزی، 8 تعاونی در بخش صنعتی و 13 تعاونی مرزنشینان فعالیت دارند.
وی افزود:تعداد 12 تعاونی مرزنشینان به صورت فعال کار صادرات و واردات کالا را انجام می دهند و یک تعاونی نیزبه صورت اتحادیه نقش حمایتی تعاونی های مرزنشین را برعهده دارد، تعاونی های دیگری نیز دربخش های خدماتی و صنعتی به دلیل عدم تخصیص اعتبار به صورت نیمه فعال و یا غیرفعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: صادرات سوخت در شهرستان میرجاوه به دلیل هزینه بالای صادرات به پاکستان و هزینه مالیات برای تعاونی ها مقرون به صرفه نیست اما مجوزهای لازم برای صادرات سوخت از مرز میلک اخذ شده است تا 4 تعاونی سوخت را از مرز میلک این کار انجام شود و تلاش می کنیم تا سایر تعاونی نیز تا شعاع 50 کیلومتری از این مزایا استفاده کنند.
علیپور با بیان اینکه 5 تعاونی از کارت های اقتصادی مرزنشینان استفاده می کنند، تاکید کرد:کارت اقتصادی مرزنشینان مختص تعاونی های مرزنشینی است که کار صادرات و واردات را انجام می دهند و هم اکنون 5تعاونی از این کارت ها استفاده می کنند و بیشتر فعالیت این تعاونی ها نیز در حوزه واردات است.
وی بیان کرد:در شهرستان میرجاوه به دلیل پتانسیل های موجود تعاونی های کشاورزی و خدماتی متقاضی بیشتری دارند و در حال حاضر اکثر مردم بخش ریگ ملک در تعاونی های کشاورزی فعالیت دارند و طرح های زیادی قابلیت اجرا در شهرستان میرجاوه دارند که اجرای آنها بسته به تخصیص اعتبار است.
مسئول اداره تعاون شهرستان میرجاوه گفت:طرح تعاون روستا در 17 روستای استان اجرا می شودکه پس از پایش توسط استانداری این تعاونی ها به صورت زنجیره ای در روستاها تشکیل خواهد شد اما تشکیل تعاونی ها در روستاها نیازمند تامین اعتبار است و در صورت تامین اعتباراین قابلیت وجود دارد تا با تشکیل تعاونی های روستایی  زمینه رونق اقتصادی و فرهنگی را در شهرستان میرجاوه فراهم کنیم.
وی با اشاره به مشکلات تعاونی های روستایی، عنوان کرد: در سنوات اخیر در بخش تعاون اعتباری اخذ نکردیم تا بتوانیم اشتغال ایجاد کنیم یک دوره کارگاه در زمینه ایده پردازی برگزار شد تا دانش جوانان در زمینه ایده پردازی ارتقا یابد، ایجاد تعاونی های مردمی و یا تعاونی های ادارات به ارتقای فعالیت های تعاونی ها کمک خواهد کرد اگر اعتبارات ملی در بخش مرزی تخصیص پیدا کند اشتغالزایی برای هزار تا هزار و 500 نفر در روستاها ایجاد می شود.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb55b9.rhbw8piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما