> کودکان و افراد سالخورده بیشترین گروه در معرض خطرگزش جمع آوری زباله ها عاملی موثر درکاهش بیماری هاری است | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۶
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان ساماندهی وجمع آوری زباله ها و پسماندها در حاشیه شهرها و روستاهای استان را از عوامل موثر کاهش بیماری هاری وکنترل سگهای ولگرد عنوان کرد.
کودکان و افراد سالخورده بیشترین گروه در معرض خطرگزش/ جمع آوری زباله ها عاملی موثر درکاهش بیماری هاری است
به گزارش عصرهامون؛ دکتر ملک کیانی درحاشیه کارگروه پیشگیری از هاری با بیان اینکه از ابتدای سال وضعیت مراقبت هاری در سیستان وبلوچستان تشدید یافته است، اظهار کرد: لازم است برای پیشگیری از این بیماری خطرناک با هماهنگی سازمانهای ذیربط چاره اندیشی شود.
وی با اشاره به تلاش های انجام شده از سوی برخی دستگاه های دست اندرکار به ویژه سازمان دامپزشکی برای واکسیناسیون و سمپاشی دام های اهلی وسایر اقدامات لازم گفت: متاسفانه سگ های ولگرد در شهر ها و روستاها موجب نگرانی مردم شده اند.
 
کودکان و افراد سالخورده بیشترین گروهی در معرض خطرگزش هستند
این مسئول شایعترین راه انتقال هاری در استان را گزش سگ عنوان کرد و ادامه داد: بیشترین گروهی که در معرض خطرگزش هستند کودکان و افراد سالخورده می باشند.
وی با تاکید بر اینکه احتمال مرگ افراد به دنبال ابتلا به بیماری هاری صد درصد است، بیان کرد: نقش ارگان های مرتبط در کنترل بیماری هاری موثر است لذا باید ارتقای هماهنگی بین بخشی در این راستا بیشتر شود.
دکتر کیانی با بیان اینکه ساماندهی وجمع آوری زباله ها وپسماندها از مهمترین اقداماتی است که باعث کاهش تعداد سگ های ولگرد در استان می شود، گفت: هاری بیماری واگیر ویروسی کشنده مخصوص گوشتخواران اهلی و وحشی  است که انسان وسایر حیوانات خونگرم وپستاندار به طور تصادفی وغالبا از طریق گزش حیوانات  به ان مبتلا می شوند.
وی همکاری بین بخشی قوی با سازمان محیط زیست،دامپزشکی،،شهرداری ها ودهیاریها ودانشگاه علوم پزشکی را بعنوان اصلی ترین ومهمترین گام درجهت پیشگیری از بیماری هاری دانست و همچنین به نقش اصلی سازمانهایی مانند آموزش وپرورش نیز تاکید کرد.
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchqmnw.23n6wdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما