تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۳
عمده تولیدکنندگان در سیستان کشاورز و دامدار هستند؛ پرورش شترمرغ و تولید انواع محصولات کشاورزی و همچنین تولید عسل و ژل رویال را می توان عمده محصولات پر رونق در سیستان دانست.

به گزارش عصر هامون به نقل از ندای هیرمند؛ شرایط آب و هوایی و همچنین اقتصادی در منطقه سیستان به طوری در این سالها دست خوش تغییرات شده است که امروزه تنها راه ممکن را برای ادامه زندگی در این منطقه را می توان اکتفا به تولیدات داخلی دانست.

روی آوردن به تولیدات داخلی با توجه هم مرز بودن با کشور افغانستان می تواند تحولی عظیم در عرصه صادرات کالای ایرانی در سیستان ایجاد کند؛ سیستان دارای سه بازارچه مشترک با کشور افغانستان است که اخیرا این سه بازارچه به طور رسمی شناخته شده اند و می توانند زمینه ساز صادرات اجناس ایرانی قرار گیرند.

عمده تولیدکنندگان در سیستان کشاورز و دامدار هستند؛ پرورش شترمرغ و تولید انواع محصولات کشاورزی و همچنین تولید عسل و ژل رویال را می توان عمده محصولات پر رونق در سیستان دانست.

واژه اقتصاد مقاومتی در این سالها باعث شده است تا افراد بی شماری جهت دریافت وام های اقتصاد مقاومتی تقاضا کنند و پس از دریافت آن به کار تولید بپردازنند.

سارانی یکی از کارآفرینان شهرستان هیرمند در خصوص پرورش شترمرغ می گوید: این پرنده مقاوم با آب و هوای سیستان بسیار سازگاری دارد و پس از به تکامل رسیدن می توان از گوشت آن استفاده کرد.

 

 

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر گوشت می توان از این پرنده؛ روغن شترمرغ به دست آورد که علاوه بر خواص درمانی قیمت بالا و سود مناسبی دارد.

سارانی گفت: شترمرغ پرنده ای مقاوم و با سودهی بالا و میلیونی است که هر یک از کارآفرینان می توانند با توجه به این امر در مدت کوتاهی سود کلانی بدست آورند.

وی توصیه خود را به جوانان در راه تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: آنچه که امروز باعث بیکاری جوانان شده است بی توجه به تولید داخلی است، جوانان چشم انتظار کارهای دولتی نباشند ، با اندکی همت و تلاش می توانند درآمد ماهیانه خود را از یک کارمند دولت بیشتر بالا ببرند.

مدیر جهاد کشاورزی هیرمند گفت: این شهرستان با دارا بودن افزون بر هزار قطعه شترمرغ، قطب پرورش این پرنده در سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

 

 

 

 


حبیب رستمی  اظهار داشت: سودآوری صنعت شترمرغ در گرو مدیریت صحیح است و بایستی تمامی مراحل به صورت علمی و دقیق انجام گیرد.

وی گفت: سیستان از جمله مناطقی است که به دلیل سازگاری بهتر پرنده با آب و هوای آن احتمال تولید بیشتر و در نتیجه کاهش هزینه های تولید و افزایش توان رقابتی تولید کننده را در پی خواهد داشت.

 

انتهای پیام/ 

https://www.asrehamoon.ir/vdcbz5b9.rhbw0piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما