گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا و بامیه

26 ارديبهشت 1398 ساعت 11:03

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.


به گزارش سرویس عکس عصرهامون، پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.


کد مطلب: 111801

آدرس مطلب: http://www.asrehamoon.ir//fa/doc/gallery/111801/1/گزارش-تصویری-کارگاه-پخت-زولبیا-بامیه

عصر هامون
  http://www.asrehamoon.ir/