پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۸ ,21 November 2019
{ADVERTISE_GENERAL_LOCATION_8_BLOCK}
 
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۳
گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا و بامیه
 
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.
به گزارش سرویس عکس عصرهامون، پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۱۱۸۰۱


ارسال