تاریخ انتشار :دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۸
یک اهداء کننده مستمر خون گفت: سنت حسنه اهداء خون باید به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود.
اهداء خون باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود
به گزارش عصرهامون، نزدیک به 35 سال است که اهداکننده مستمر خون است و به این کار خود می بالد. می گوید از دوران سربازی به این کار انسان دوستانه روی آورده و از آن زمان تا به امروز اهدای خون جزو یکی از واجبات زندگی روزمره اش شده است.
صادره از شهرستان زابل و از بومیان سیستان وبلوچستان است که به گفته خودش شرایط استان و کشور به گونه ای نیست که بخواهم نسبت به هم نوع خود بی تفاوت باشم پس با اهداء خون، کمک به دیگران را سرلوحه کارم قرار داده ام.
محمدرضا صلواتیان که به مناسبت روز اهداء خون سوژه گزارشی ما شده بود به خبرنگار عصرهامون گفت: دوران سربازی بود که برای اولین بار اهداء خون را آغاز کردم و این تجربه، آن قدر شیرین و ماندگار شد که تا به امروز که حدود 35سال از آن تاریخ می گذرد هنوز فراموش نشده است.
وی افزود: انگیزه ام برای این کار کمک به همنوع است و یکی از بهترین لذت هایی که میبرم این است که نمی دانم خون اهدایی من به چه فرد دیگری اهداء می شود. در این کار نه فرقه و مذهب ملاک من بوده و نه جنسیت زن و مرد و تنها کمک به یک انسان دیگر باعث شده تا امروز به عنوان یک اهداء کننده مستمر خون باشم.
صلواتیان گفت: تا به امروز به تمامی درخواست رسانه ها برای مصاحبه جواب منفی داده ام اما شرایط کشور و به خصوص وضعیت در استان سیستان وبلوچستان به گونه ای شده است که به این مصاحبه پاسخ مثبت دادم تا دیگران را به این امر خداپسندانه تشویق کنم.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی ها می گویند در زمان خون دادن انرژی فرد کاسته می شود و در آینده برای او مشکلاتی ایجاد می شود و همین دلایل اشتباه باعث شده تا از وارد شدن به انتقال خون خودداری کنند و من این موضوع را باوری اشتباه می دانم چرا که اگر چنین بود تاکنون باید عوارض آن در من نمایان می شد.
این اهداء کننده مستمر خون اظهار کرد: یکی از اثرات مثبت اهداء خون، سلامت و شادابی خود فرد است و در واقع قبل از گرفتن خون، فرد معاینه می شود و می تواند از وضعیت سلامت و میزان ترکیبات گلبول های قرمز، پلاسما و پلاکت های موجود در خون خود آگاه شود.
صلواتیان با خنده می گوید: اهداء خون یک نوع چکاب سلامتی از نوع رایگان است و فرد اهداکننده می تواند مجانی و بدون صرف هزینه از سلامت خود با خبر شده و بداند که آیا در معرض بیماری هایی مانند هپاتیت و بیماری های جنسی قرار دارد یا خیر که این یکی از فواید خون دادن برای فرد است.
وی ادامه داد: نزدیک به 35 سال است که به طور مستمر خون می دهم و تاکنون 142 بار خون داده ام و فرهنگ اهداء خون را همیشه در محافل عمومی و خصوصی تبلیغ می کنم و دیگران را نیز به این کار خیرخواهانه تشویق می کنم.
وی ادامه داد: بیشتر مواقع بنده به همراه همسر و فرزندم به انتقال خون مراجعه می کنم و آنها نیز جزو مشوقان اصلی من هستند. البته ناگفته نماند بنده تاکنون در بسیاری از شهرهای ایران همچون اهواز، مشهد، کرمان، تهران و... نیز این کار را انجام داده ام و به محض اینکه زمان قانونی برای اهداء خون مجدد فرابرسد در هر کجای ایران باشم بلافاصله خود را به انتقال خون می رسانم.
صلواتیان با اشاره به نهم مرداد ماه و روز اهداء خون بیان کرد: نکته جالب اینجاست که من هیچ گاه این روز را فراموش نمی کنم و حدود 25 مرتبه در این روز خاص به سازمان انتقال خون مراجعه داوطلبانه داشته و خون اهداء کرده ام. تعداد دفعات مراجعه من برای اهداء خون به حدی زیاد شده که امروز به یکی از کلکسیون دارهای کارت اهداء خون معروف شده ام و اگر کارت هایی که امحاء شده را حساب نکنم در حال حاضر حدود 60 کارت اهداء خون در منزل دارم و جزو یکی از کلکسیونر های این کار هستم(می خندد)
وی در پایان گفت: اهداء خون نجات یک جامعه است و همه باید در این امر خیر شرکت کنند. صداسیما، رسانه ها و انتقال خون نیز باید بیشتر درباره فواید و اثرات مثبت این کار در جامعه اطلاع رسانی کنند تا استان ها خصوصاً سیستان وبلوچستان برای تامین خون مورد نیاز خود دیگر نیازمند وارد کردن خون از جای دیگر نباشد. بنده هم تا زمانی که شرایط سنی و سلامتی ام در وضعیت قابل قبولی باشد هیچ گاه اهداء خون را ترک نخواهم کرد.
انتهای پیام//
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbzfb8srhbgwp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما