تاریخ انتشار :سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۷
یک کارشناس مذهبی با بیان اینکه عرفه فرصتی برای بخشش گناهان است، گفت: خداوند متعال به آبروی این روز، کسانی را که در شب قدر مورد رحمت و مغفرت الهی قرار نگرفتند را می‌بخشد.
عرفه روز تبلور وحدت مسلمانان جهان است/ فرصت بخشش گناهان را از دست ندهیم
به گزارش عصرهامون، نهم ذیحجه ‏روز عرفه نامگذاری شده است. روز نیایش و مناجات با خالق هستی به این دلیل که در این روز، درهای رحمت الهی بر روی همه بندگان به ویژه گنهکاران گشوده می شود و همه چشم امید خود را به خدای خود دوخته اند و از دنیا بریده و به خدا نزدیک می شوند. در این روز دعا به استجابت نزدیک است و هر ناامیدی، امیدوار بر در خانه الهی دست هایش را به دعا باز می کند.
در چنین روزی می‌توان بخشودگی و آمرزش از سوی رب را چشید و در هاله‌ای از نور غرق در عبادت شد، عرفه دعای شکر اباعبدالله است از همین روی عرفه روز شناخت حق و ادای حق معبود است.
در چنین روزی حاجیان سرزمین نور در مکانی مقدس به نام صحرای عرفات گرد هم می‌آیند و توقف می‌کنند تا لبیک گویند آنچه را که ابراهیم نبی لبیک گفت؛ همان دم که جبرائیل(ع) به وقت آموختن مناسک حج به ابراهیم (ع) پس از رسیدن به عرفه لب گشود و گفت: عرفت؟ و ابراهیم پاسخ داد آری؛ پس آن دم بود که عرفات عرفات نام گرفت.
در چنین روزی قرائت دعای امام حسین(ع) از مهمترین دعاهای این روز به شمار می‌رود چرا که در این روز امام حسین(ع) بعد از انجام مراسم حج رهسپار وادی کربلا شد.
 
دعای عرفه امام حسین(ع)؛ پلی به سوی خدای متعال
حجت الاسلام میثم درانی کارشناس مذهبی شهرستان زاهدان در خصوص جایگاه و اهمیت روز عرفه در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: روز عرفه روز معرفت و شناخت است در این روز زمینه استجابت دعا کاملا فراهم است.
وی با بیان اینکه خواندن زیارت امام حسین (ع) یکی از اعمال روز عرفه است، گفت: خواندن این دعا معادل یک هزار حج اجر و پاداش دارد؛ اگربه تک تک مضامین دعای عرفه امام حسین(ع) توجه کنیم، یک گفت وگوی عاشقانه و عارفانه با خداوند متعال است که در آن سراسر اقرار به بندگی و عبودیت به نمایش گذاشته شده است.
 
عرفه فرصتی برای جاماندگان شب قدر است
این کارشناس مذهبی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: دعای روز عرفه اوج حضور و بندگی به درگاه الهی را به نمایش می گذارد.
وی عرفه را فرصت بازگشت دوباره به درگاه الهی دانست و ادامه داد: بنا بر روایتی از امام صادق(ع)، روز عرفه فرصتی برای بازماندگان از بخشش خداوند در شب قدر است که خداوند متعال به آبروی این روز، کسانی را که در شب قدر مورد رحمت و مغفرت الهی قرار نگرفتند را می‌بخشد.
درانی خاطر نشان کرد: در چنین روزی باید از نعمت هایی که خداوند در اختیار ما قرار داده است، قدردانی کنیم .


عرفه؛ رکن بزرگ حج است
مولوی سید عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون با توجه به قرار گرفتن در آستانه روز غرفه گفت: نهم ذی الحجه روز عرفه نام گرفته است که این روز دارای ویژگی ها و اهمیت خاصی است.
وی افزود: با توجه به روایات مطرح شده، عبادت کردن در این روز دارای اجر و پاداش بسیار است که توصیه شده در این روز روزه گرفته شود.
 
نشان دادن وحدت مسلمانان در نهم ذی الحجه
 امام جمعه اهل سنت شهرستان سراوان گفت: در روز عرفه و در صحرای عرفات تمامی مسلمانان هم صدا، هم لباس و در یک مکان یک شعار بر لب دارند که باید در این روز وحدت و یکپارچگی را به ملت های خود و دیگر ملت ها نشان دهند.
مولوی ساداتی با بیان اینکه رکن بزرگ حج، روز عرفه است، خاطر نشان کرد: روز عرفه روز معرفت، حق و رحمت الهی است که توصیه می شود در این روز به عبادت، تلاوت قرآن، انجام اعمال صالح، انجام کارهای نیک و همدردی با فقرا و مساکین انجام شود.
 
انتهای پیام/
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgzt9qqak9zw4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما