تاریخ انتشار :جمعه ۷ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۳۹
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به کسب جایزه بین المللی سوادآموزی اشاره کرد و گفت: ثبت نام 9 هزار نفر از سوادآموزان در طرح آموزش و مقدمات رایانه یکی از طرح های موفق این سازمان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش
معاون وزیر آموزش و پرورش
علی باقرزاده در گفت و گوبا خبرنگار عصرهامون به مناسبت فرا رسیدن سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون در دوره های اصلی سوادآموزی حدود 380 هزار نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد قریب به 195 هزار نفر بیسواد مطلق و مابقی در دوره های تحکیم و تکمیلی ثبت نام شده اند.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: از این تعداد شرکت کننده 20 درصد به آقایان و 80 درصد به خانم ها اختصاص داشته است که 44 درصد این گروه ها در مناطق روستایی و 56درصد در مناطق شهری و حاشیه شهرها می باشند.

به گفته معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی از مجموع افراد شرکت کننده 20 هزار نفر در گروه سنی 10 تا 29 سال، 70 هزار نفر در گروه سنی 20 تا29 سال هستند و میانگین سنی افراد تحت پوشش هم حدود 31 سال می باشد.

وی در ادامه به اجرای طرح هایی در زمینه سوادآموزی اشاره کرد و گفت: آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان یکی از طرح های انجام شده است که از سال 93 تاکنون حدود 445 هزار نفر در آن ثبتنام و آموزش های لازم را فراگرفته اند که از این میزان حدود 40 هزار شرکت کننده سال 97 بوده اند. 

باقرزاده آموزش به کودکان آسیب پذیر را یکی دیگر از طرح های اجرایی این سازمان عنوان و ادامه داد: این طرح از سال 94 آغاز شد و تاکنون 70 هزار نفر تحت پوشش آن هستند که 14 هزار و 570 نفر امسال در این طرح مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه طی دو سال اخیر 10 هزار نفر از کودکان زیر 20 سال معلول آموزش های لازم را فراگرفته اند، افزود: طرح آموزش عشایر و توانمند سازی مربیان شاغل در این مناطق با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یکی دیگر از طرح های در دست اقدام است که مقرر شده در این راستا اقدام مشترک و گسترده تری را با امور عشایر شروع کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با مراکز یادگیری محلی اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از فعالیت های مهم به شمار می رود که راه اندازی، بهبود مدیریت و عملکرد در آن مدنظر قرار دارد در این راستا نیز تاکنون 350 مرکز یادگیری محلی ایجاد شده که 133 مورد آن در سال 97 راه اندازی شده است.

این مقام مسئول طرح خواندن با خانواده و حلقه های کتابخوانی و مطالعه را یکی دیگر از اقدامات این سازمان برشمرد و ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 14 هزار نفر در طرح حلقه های کتابخوانی و 80 هزار نفر در طرح خواندن با خانواده شرکت کرده اند که این آمار تا پایان سال روند رو به رشدی خواهند داشت.

وی در ادامه آموزش به اتباع بیگانه اشاره و تصریح کرد: در این طرح نیز تاکنون 24 هزار و 500 نفر ثبت نام کرده اند، که در این راستا  مشارکت سازمان های بین المللی هم برای اجرای برنامه در حال افزایش است که در اجرای هر چه بهترآن از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و سازمان امداد جهانی و امداد نروژ نیز بهره برده ایم.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خاطر نشان کرد: در حال حاضر آموزش و توانمند سازی مربیان به اشکال مختلف در حال انجام است در این راستا سال گذشته حدود 12 هزار نفر از آموزش ها جامانده بودند که برای آنها مجددا این طرح اجرا شد؛ همچنین بحث سوادآموزی زندانی ها، نیروهای مسلح و مسابقه کتابخوانی و انشانویسی به مناسبت شعار سال و پرسش مهر ریاست جمهوری هم در حال اجرا است که یکی از طرح های موفق به شمار می رود.
وی ثبت نام 9 هزار نفر از سوادآموزان در طرح آموزش و مقدمات رایانه را یکی دیگر از طرح های موفق این سازمان دانست و ادامه داد: این طرح موفق به دریافت جایزه بین المللی یونسکو شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان به چگونگی جذب و تبدیل عضویت آموزگاران اشاره و خاطر نشان کرد: هر آموزش دهنده ای که دو نفر را قبل از سال 92 تحت پوشش قرار داده و همکاری وی همچنان استمرار داشته باشد مشمول طرح تبدیل وضعیت به حق التدریس می شود، این شرایط در سیستان وبلوچستان هم صدق می کند، به این صورت که پس از انجام بررسی های لازم و رفع ایرادات مدارک خواسته شده در سایتی که بدین منظور راه اندازی شده از ظرفیت این افراد برای کسری سال آینده در آموزش و پرورش دعوت به کار می شود.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfevdytw6dx1a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

ارجونی
سلام
تکلیف افراد ماقبل 92 که دونفر به بالاتر را باسواد کردن و سال 97 همکاری شون را ادامه دادن و شما کلاسی که دایر بود را ترک تحصیل زدین تکلیف چیه؟ شما خودتان نمیگذارید همکاری داشته باشیم ؟
نرگس ارجونی
با سلام
آقای باقر زاده ایا افرادی که در سال قبل از 92 دو نفر به بالاتر را باسواد کرده اند ودرسال 97 تصمیم به همکاری گرفتن و کلاسشان دایر شده بود چرا دانش اموزان را ترک تحصیل زدین و خود شما اجازه همکاری نمیدهید. مگر هدف ریشه کن کردن بیسوادی نیست؟ پس چرا با هزار امید و ارزو اجازه شرکت در ازمون جهاد وکسب حدنصاب نمره را ملاک قرار داده وبا غیرفعال کردن این افراد اجازه همکاری را از ما دریغ میکنید.
لطفا در این مور نیز تجدید نظر کنید. متشکر