تاریخ انتشار :شنبه ۸ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۹
نماینده انجمن اولیاء و مربیان سیستان وبلوچستان با بیان اینکه تمرکز آموزش و پرورش تنها بر روی آموزش و تعلیم است، گفت: در چند سال اخیر نگاه آموزش و پرورش به اولیاء دانش آموزان تنها در بُعد مادی بوده است.
سیستان و بلوچستان؛ رکورددار بازماندگان از تحصیل در کشور
سیستان و بلوچستان؛ رکورددار بازماندگان از تحصیل در کشور
محمد علی میری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به حادثه رخ داده در مدرسه اسوه حسنه زاهدان اظهار کرد: انجمن اولیاء و مربیان سیستان وبلوچستان در راستای همکاری با آموزش و پرورش برای بهبود وضعیت آموزش در کشور هفت راهکار احصا شده در زمینه مسائل مربوط به معلمان، دانش آموزان، اولیاء، فضاهای آموزشی، بودجه و اعتبار، امکانات و تجهیزات مدارس به این وزارت خانه پیشنهاد می دهد.   

به گفته وی، از سال 1346 انجمن خانه و مدرسه با هدف مشاوره، همکاری و هم فکری اولیاء با مدرسه در کشور راه اندازی شده که از سال 1386 به عنوان انجمن اولیاء و مربیان تغییر نام داد و مقرر شده بود که جایگاه قانونی و مدنی خود را در کشور پیدا و با مسئولان مدارس و آموزش و پرورش همکاری لازم را داشته باشند که متاسفانه در چند سال اخیر نگاه آموزش و پرورش به اولیاء دانش آموزان تنها در بُعد مادی بوده است.

نماینده انجمن اولیاء و مربیان استان در ادامه با اشاره به اعزام یک تیم ارزیاب برای افزایش توسعه در آموزش و پرورش به دستور وزیر، گفت: یکی از این راه ها برگزاری جلساتی با نمایندگان انجمن اولیا و مربیان در شهرستان و استان ها بود که به عنوان مرجع تصمیم ساز و مشاوره دهنده صادق برای آموزش و پرورش باشند. در همین راستا وزیر آموزش و پرورش در یک ماه اخیر برای هویت دادن و ارائه جایگاه واقعی به این انجمن از هر استان به ویژه سیستان وبلوچستان یک نفر به عنوان نماینده تعیین کرد تا به تهران رفته و تمام مسائل و مشکلات را به وزیر و معاونان وی اعلام کنند.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: بنده در این سفر به عنوان نماینده انجمن استان قرار است سه راهکار برای آموزش و پرورش و سه راهکار برای استان ارائه دهم و از آنجایی که فضای سرانه آموزش و پرورش، کلاس های درس، معلمین در این خطه از کشور با میانگین کشوری به شدت فاصله دارد آموزش و پرورش باید در سطح وزارت موضوع سیاسی کاری و سیاست بازی را کنار بگذارد چرا که رفع این معضلات یکی از خواسته های ما از آموزش و پرورش است.

میری در ادامه به پیشنهاد طراحی سوگندنامه برای مسئولین و معلمان در آموزش و پرورش اشاره و افزود: مسئولین و معلمان در ابتدا باید این سوگندنامه را خوانده و پس از آن مشغول به فعالیت شوند تا آسیب های مدنظر موجود متوجه آموزش و پرورش نشود.

به گفته وی، آموزش و پرورش نیاز به تغییر نگاه دارد تا پرورش را در کنار آموزش و آموزش را در کنار تحلیل بگنجاند چرا که در حال حاضر شاهد هستیم که پرورش و تربیت رها شده و تمرکز افراد تنها بر روی آموزش و تعلیم است.

وی ادامه داد: اولین و اساسی ترین بودجه در کشور باید برای آموزش و پرورش دیده شود به ویژه در استان هایی به مثل سیستان وبلوچستان که آسیب های منحصر به فرد، وسعت جغرافیایی و آسیب هایی از مرز دارد.

میری تصریح کرد: سیستان وبلوچستان رتبه یک کشور از لحاظ بازماندگان از تحصیل و فرار و گریز از تحصیل را داراست و با کمبود کلاس درس مواجه است، همچنین آمار کودکان کار دانش آموز هم در این استان بالا است که وجود چنین مشکلاتی می طلبد نسخه ای مشابه وزارت آموزش و پرورش برای سیستان وبلوچستان هم پیچیده شود.

نماینده انجمن اولیاء و مربیان استان در ادامه به کمبود تجهیزات ایمنی، گرمایشی، سرمایشی و میز صندلی در مدارس اشاره کرد و افزود: از آنجایی که وزیر به تجهیز کامل مدارس استان تا دوسال آینده خبر داده، پیشنهاد آخرمان این است با توجه به اینکه تحقق این امر آسان نیست تا آن موقع مدارس این خطه از کشور را تعطیل یا آنها را در مساجد دایر کنند چرا که جان دانش آموزان و معلمان و بهتر است بگوییم جان یک جامعه بزرگ در این استان در معرض خطر است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgy39qtak9zy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما