مهدی حسینی در گفت وگو با خبرنگار
عصرهامون با اشاره به فعالیت 19 کشتارگاه دام و طیور در استان اظهار کرد: هم اکنون از 15 کشتارگاه موجود در استان 12 مجموعه فعال و سه مورد غیرفعال است، همچنین از چهار کشتارگاه طیور نیز سه کشتارگاه فعال و یک مورد غیرفعال در سطح استان وجود دارد.
به گفته وی، دام و طیور موجود در کشتارگاه های استان شامل بز، شتر، شتر مرغ، گاو، گوسفند و مرغ پرورش صنعتی می باشد که در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون دو هزار و 881 بز به وزن 40 هزار و 852 کیلو در کشتارگاه های موجود استان ذبح و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است.
این مسئول در تکمیل مطلب فوق در خصوص تعداد کشتار انجام شده در کشتارگاه های فعال سطح استان گفت: در این زمینه تاکنون 4 هزار و 681 نفر شتر به وزن بیش از دو میلیون و 200 کیلوگرم، پنج شتر مرغ به وزن 550 کیلو گرم
، 12 هزار و 321 راس گاو، هزار و 919 راس گوسفند و 333 هزار و 710 مرغ پرورش صنعتی در استان ذبح و وارد بازار مصرف شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه بیان کرد: تمامی مراحل قبل از کشتار، ذبح دام و بازرسی های پس از کشتار توسط کارشناسان بهداشت دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه های دام انجام می شود به گونه ای که در پایان با درج لیبل و ممهور کردن لاشه ها به مهر دامپزشکی، سلامت گوشت تولیدی تایید می شود.
حسینی در پایان به تامین سلامت و بهداشت دام از طریق اجرای برنامه های پیشگیری و مبارزه علیه بیماری های دامی اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر غیر ب
ومی دامی شایع در استان و کشورهای همجوار، شناسایی مناطق آلوده و کانون ها بیماری ها از مهمترین وظایف حوزه دامپزشکی به شمار می رود.
انتهای پیام/