تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۸
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون هزار و 610 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان های کنارک، چابهار و منطقه لیردست مرز بین استان ما و هرمزگان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
میهمان ناخوانده عربی وارد سیستان وبلوچستان شد/ مبارزه با ملخ های صحرایی در 1610 هکتار از اراضی جنوب استان
مجتبی پیری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه ملخ صحرایی خطرناک ترین آفت شناخته شده در دنیا به شمار می رود، اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان خواروبار جهانی (FAO) که مسئولیت دریافت اطلاعات، جمع بندی و اطلاع رسانی از وضعیت ملخ صحرایی در دنیا را عهده دار است با توجه به بارندگی های اخیر برخی کشورها پتانسیل ورود آفت را دارند که ایران در زمره این کشورها به شمار می رود.

وی در ادامه بیان کرد: سازمان خواروبار جهانی(FAO) دیماه امسال اعلام کرد که با توجه به وضعیت کشور یمن، عربستان، امارات، عمان و برخی کشورهای آفریقایی این آفت جمعیت طغیانی پیدا می کند و ممکن است به کشور ایران و پاکستان هم وارد شد؛ بر همین اساس استان های درمعرض خطر ایران 6 استان بوشهر، خوزستان، هرمزگان، فارس و کرمان و سیستان وبلوچستان می باشند.
 

این مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: این آفت به محض ورود به یک منطقه هرآنچه سبزینه باشد یا به طور کلی هر چیزی که لباس سبز بر تن داشته باشد از مراتع و جنگل ها، زراعت، باغ و تمام محصولات کشاورزی را از بین می برد و مورد تغذیه قرار می دهند.

وی ادامه داد: هم اکنون هزار و 610 هکتار از اراضی کشاورزی بر علیه این آفت سمپاشی و عملیات مبارزه در آنها اجرا شده که از این میزان هزار و 80 هکتار در کنارک، 430 هکتار در چابهار و 100 هکتار هم در منطقه لیر دست مرز بین استان های سیستان وبلوچستان و هرمزگان می باشد.
 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه اواسط بهمن ماه امسال، استان خوزستان آلوده به ملخ های صحرایی شد، افزود:  براساس هشدارها نیمه اول بهمن ماه دیده بانی ها، چهار دستگاه سمپاش را در کنارک و دلگان در قسمت جازموریان که نزدیک کرمان است مستقر کردیم، همچنین هواپیمای سمپاش را نیمه بهمن در فرودگاه مستقر شد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjxhev8uqeymz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما