کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان:

لطمه به ذخایر دریا دستاورد صید بی رویه/ 10 اسکله صیادی در استان فعال است

13 خرداد 1398 ساعت 11:03

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارائه مجوز بیش از حد به صیادان امکان پذیر نیست، گفت: ذخایر دریا بر مبنای لنج هایی که وجود دارد باید تعادل داشته باشد تا لطمه ای بر دریا وارد نشود.


هدایت‌اله میرمرادزهی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در خصوص صیادان بی‌مجوز، بی‌هویت و غیررسمی در خط ساحل مکران افزود: مجوز گرفتن شرایط و قوانین خاص خود را دارد از یک سو بر اساس اولویت 11 ناظر اقدام به انجام مراحل ثبت مجوز کرده و از سوی دیگر تعداد مجوزها بر اساس معیار ذخایر دریا ارائه می شود.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: ارائه مجوز بیش از حد امکان پذیر نیست چرا که ذخایر دریا بر مبنای لنج هایی که وجود دارد باید تعادل داشته باشد تا لطمه ای بر دریا وارد نشود، در این راستا روش صید را از انتظاری به انتخابی (صید با قلاب) که کیفیت و فروش آن بهتر است تغییر داده ایم.

مدیرکل شیلات استان با بیان اینکه افراد نباید به صورت غیر قانونی برای صید به دریا مراجعه کنند، گفت: روش و تور صیادی غیر قانونی خلاف است چرا که صید بی رویه باعث از بین رفتن آبزیان می شوند؛ هم اکنون دستاورد صید بی رویه و غیرقانونی کم شدن ماهی حلوا سفید، گیش ماهی و... است.

به گفته این مسئول، در حال حاضر سه هزار و 400 لنج قایق در دریا وجود دارد که 24 هزار صیاد در این عرصه مشغول به کار و زمینه اشتغال 113 هزار نفر در عرصه های فرآوری، بسته بندی و .. نیز ایجاد شده است.

 وی با بیان اینکه 10 اسکله صیادی در استان فعال است، افزود: دو اسکله دیگر در دست و دو اسکله نیز مردمی است که اگر مردم همکاری لازم را با این سازمان داشته باشند به آمار اسکله های صیادی اضافه خواهند شد.

میر مرادزهی در ادامه به موضوع کشتی های ترال و گلایه صیادان در این خصوص اشاره کرد و گفت: ترال ها کشتی های صنعتی هستند که می توانند در اعماق 200 متر ماهیان مرکب و غیرحلال را صید کنند در این زمینه فاصله آنها با ساحل تعریف شده و به نقاطی می روند که کشتی های ما نمی توانند بر این اساس ناظرهایی بر کار آنها نظارت کرده؛ همچنین لازم است بدانید که اگر آن ذخایر را برداشت نکنند عمر آنها تمام می شود و از طرف دیگر چون دریای ما عمان است از مرز خارج  می شوند بر این اساس چون اشتغالزایی و ارزآوری و صادراتی برای کشور به دنبال داشته باشند سازمان شیلات بر روی اینها نظارت دارد و با خاطیان به شدت برخورد می کند.

مدیرکل شیلات استان خاطر نشان کرد: تور صیادی کشتی های ترال اصلاح شده و از پلاستکی و وزنه دار بودن به میان آبی تغییر یافته است.
 
انتهای پیام/


کد مطلب: 112556

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/interview/112556/لطمه-ذخایر-دریا-دستاورد-صید-بی-رویه-10-اسکله-صیادی-استان-فعال

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir