تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۲
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان:

اتصالات غیرقانونی عمده دلیل افت فشار آب در زاهدان

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: اتصال مستقیم پمپ به شبکه توزیع، معضلی بزرگ برای این شرکت و مشترکین پایین دست است.
اتصالات غیرقانونی عمده دلیل افت فشار آب در زاهدان
به گزارش عصرهامون، میثم سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز، ضمن تاکید بر این موضوع که هم اکنون با 350 لیتر در ثانیه کسری آب شیرین در زاهدان مواجه هستیمف افزود:سالانه به تعداد مشترکین آب و فاضلاب شهری در استان اضافه می شود به گونه ای که در سال گذشته دو هزار و 989 فقره اشتراک جدید به تعداد بهره برداران شبکه آب و فاضلاب در زاهدان افزوده شد.

وی علت عمده قطعی آب را، اتصال مستقیم پمپ به شبکه توزیع دانست و گفت: این امر عاملی بر فشار آمدن و فرسودگی زود هنگام این شبکه و عدم دسترسی مشترکین قسمت های میانی و پایین دست، به آب پایدار در شبکه توزیع شده به گونه ای که دغدغه ای برای شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان محسوب می شود.

به گفته مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان، در حال حاضر تنها در شهرستان چابهار طرح سهمیه بندی آب اجرا و بخش عمده ای از نیاز این شهرستان و شهر کنارک توسط کارخانه آب شیرین کن تامین می شود.

وی در خصوص بحث هایی که در زمینه انتقال آب دریای عمان به سایر استان ها و عدم دسترسی مردم سیستان و بلوچستان از این آب در جامعه درحال گسترش است، نیز گفت: در طرح انتقال آب از دریای عمان به کریدور شرق کشور، براساس اطلاعاتی که وجود دارد، در مطالعات انجام شده استان نیز این طرح دیده شده و جا نیفتاده است، این کار در حوزه شرکت آب منطقه ای بوده و در حوزه کاری شرکت آب و فاضلاب نیست.

وی ذخیره سازی بیش از حد مورد نیاز آب را یکی از مشکلات بیان کرد و ادامه داد: برای وجود آب پایدار نباید ذخیره سازی بیش از اندازه داشت و یا پمپ را مستقیم به شبکه توزیع متصل کرد؛ در این راستا اگر در محله ای در قسمت بالا دست مشترکین، برای دسترسی به آب پایدار دستگاه پمپ آب را به شبکه توزیع متصل کنند، در قسمت های میانی و پایین دست با افت فشار و قطعی های پی در پی شبکه توزیع روبرو خواهیم بود.

این مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: برای وجود آب پایدار باید با اتصال یک مخزن، از تاسیسات تامین داخلی آب بهره گیری شود تا به شبکه توزیع فشاری وارد نشده و تمامی مشترکین از داشتن آب پایدار قابل قبول در شبکه توزیع بهرهمند باشند.

بهره برداری از خط دوم انتقال آب شیرین زابل به زاهدان از راه های رفع تنش آبی

مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه بیان کرد: راه اندازی و بهره برداری از خط دوم انتقال آب زابل به زاهدان تنها راه حل رفع همیشگی مشکلات قطعی و تنشهای آبی در زاهدان می باشد، در حال حاضر عمده منابع تامین آب شیرین زاهدان چاه نیمه ها در فاصله 200 کیلومتری این کلان شهر و چاه های لب شور که آب آنها در کارخانه آب شیرین کن شیرین سازی و وارد شبکه توزیع می شود، می باشند.

وی تاکید کرد: در فصل تابستان فشاری که به شبکه آب و فاضلاب وارد می شود توسط کولرهای آبی در شهر زاهدان است که به طور متوسط در شبانه روز، 500 لیتر هر کولر آبی 4هزار و 500، مصرف آب دارد و مصارف مثل استحمام و شست و شوی لباسها و غیره نیز در این ایام افزایش می یابد.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcefx8z7jh8zni.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آرمان
سلام نقص فنی فقط و فقط یک بهانه است

امروز 26 4 97 هست قطعی افت فشار مکرر اب در سطح شهر به طور محسوس قابل مشاهده است
یه طوری که حتی با پمپ های اب هم اب به کولر های ابی نمیرسه لازم بذکره که 95 درصد مردم شهر زاهدان از کولر ابی استفاده میکنند پس یعنی قطعی اب یعنی کار نکردن کولر و تحمل گرما
ایا مسولان شهری این نیاز به افزایش گنجایش مخزن هارو نمیتونستن پیشبینی کنن باتوجه به به گرمای هوا و نیاز به اب بیشتر , و این که خودشون هم یه این موضوع اشراف دارن ومیگن که سابه بیش از 2000 مشترک افزایش پیدا میکنه و این که میدونن 95 درصد مردم شهر از کولر ابی استفاده میکنند پس چرا افزایش ظرفیت نداشتیم؟؟؟؟؟؟؟
اگر از کولر گازی استفاده کنیم اداره برق صداش در میاد اگه ابی استفاده کنیم اداره اب این موضوع چیزی جز بی کفایتی مسولان استان رو نشان نمیده اقای استاندار یکم از استاندار خراسان جنوبی یاد بگیر!!!!!!!
مسولان_بی تدبیر