ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> سواحل مکران دروازه ای به سوی رونق اقتصادی رفع مشکل بهره برداران میگو در دست بررسی است | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۱
مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان با بیان اینکه سواحل مکران دروازه ای به سوی رونق اقتصادی است، گفت: برای بهره مندی بیشتر از این پتانسیل رفع مشکل بهره برداران میگو در دست بررسی قرار گرفت.
سواحل مکران دروازه ای به سوی رونق اقتصادی/ رفع مشکل بهره برداران میگو در دست بررسی است
به گزارش عصرهامون، سواحل سیستان و بلوچستان در حالی لقب بهشت آبزی پروری را یدک کشیده و در زمره بزرگترین تولیدکنندگان میگو در کشور به شمار می روند که در حال حاضر 14 اسکله صیادی در حوزه بندر چابهار احداث شده و بیش از دو هزار و 400 لنج و قایق در این اسکله ها مشغول به فعالیت می باشند که این امر زمینه اشتغال 113 هزار نفر در بخش صید و صیادی را فراهم کرده است.
 
این میزان اشتغالزایی در حالی است که به گفته مدیر کل شیلات استان اگر از تمام ظرفیت سواحل مکران در بخش شیلات استفاده شود زمینه اشتغالزایی برای 300 هزار نفر فراهم خواهد شد.

با این تفاسیر اما برخی از پرورش دهندگان میگو و ماهی در قفس با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند که عدم بازپرداخت به موقع تسهیلات بانکی، لایروبی کانال های آبرسان و زهکش و بازسازی و ترمیم تأسیسات زیربنایی از جمله دغدغه های آنان است که رفع این موارد قطعا در بهره مندی هر چه بیشتر از پتانسیل و ظرفیت های سواحل مکران کمک شایانی می کند.

در پی تماس خبرنگار عصرهامون با هدایت اله میرمرادزهی، مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان، وی در خصوص مسائل و مشکلات بهره برداران میگو افزود: در راستای رفع این مشکلات کارگروهی با حضور رئیس سازمان شیلات ایران برگزار شد که بر اساس آن مصوباتی به ادارات ذیربط مانند بانک کشاورزی، اداره دامپزشکی، امور اراضی و... مبنی بر تسهیل امور بهره برداران ابلاغ شد.

وی بیان کرد: چندین سال است بیماری لکه سفید در مزارع میگو مشاهده نشده با این وجود کانال ها لایروبی می شود؛ آن چه مهم است حمایت از بهره بردار است که دستگاه های مرتبط همچون بانک ها باید اهم همکاری را در این خصوص داشته باشند.

میرمرادزهی در ادامه به بیمه بهره برداران اشاره کرد و گفت: لزوم بیمه برای پرداخت خسارت به بهره برداران است تا در مواقع ضروری از خدمات بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه سواحل مکران آمادگی صادرات رشد دو برابری را دارا است، ادامه داد: در سه سال پیاپی شاهد کسب رتبه های نخست در حوزه صیدو صیادی بودیم به گونه ای که درسال 94 ، 231 هزار تن، سال 95 نیز 251 هزار تن و در سال 96 هم موفق به استحصال 303 هزار تن ماهی از سطح دریا شدیم.

مدیر کل شیلات استان ورود سرمایه گذاران به بخش شیلات را ضروری دانست و گفت: این حوزه توانایی ارزآوری، اشتغالز ایی و درآمدزایی بسیار بالایی دارد که علاوه بر فرد بر اقتصاد کشور نیز اثرگذار است.

به گفته میرمرادزهی، هم اکنون 42 هزار هکتار زمین برای میگو در نظر گرفته شده، همچنین سایت جدیدی در تَنگ احداث و شرکت خصوصی نیز اعلام امادگی برای آغاز کار کرده است در رودیک نیز بخشی از کارها انجام ومابقی پروژه هم در حال راه اندازی است تا از ظرفیت بهشت آبزی پروری در این استان به نحو احسنت بهره برد و به رونق اشتغال و اقتصاد کمک کرد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbzfb8zrhb8sp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما