تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۸
کارشناس حوزه عفاف و حجاب گفت: حجاب پدیده ارزشمندی است که برخی جناح ها با اعمال رفتارهای سلیقه ای از آن بهره برداری سیاسی می کنند، کسانی که به فرهنگ و اعتقاد مردم ضربه می زنند نگاه آنها به باور مردم استفاده ابزاری است.
پوشش زنان؛ دغدغه اخلاقی یا مانور سیاسی/ تغییر ذائقه فرهنگی مردم با بهره گیری از ولنگاری فضای مجازی
فاطمه کیخا در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون درباره چرایی هجمه گسترده دشمن به مقوله حجاب به ویژه در سال‌های اخیر افزود: متاسفانه در کشور ما طی سالهای اخیر بی توجهی به مسئله حجاب و فرهنگ های وارداتی پوشش زنان و دختران را روز به روز به سمت غربی شدن پیش می برد.  

به گفته وی، علیرغم آن که حجاب پدیده ارزشمندی است برخی جناح ها با اعمال رفتارهای سلیقه ای از آن بهره برداری سیاسی می کنند، مقوله عفاف و حجاب یک مقوله کاملا فرهنگی و اعتقادی است که ساختار آن بر اعتقاد و باور استوار می باشد و کسانی که به فرهنگ و اعتقاد ضربه می زنند نگاه آنها به باور مردم استفاده ابزاری است اینها با یک جبهه بندی سیاسی و غیرمنصفانه فضا را به سمت و سویی هدایت می کنند که از هر مسئله ای حتی حجاب و عفاف به نفع خود استفاده کنند.
 
هدف دشمن دور کردن جوانان از هویت ایرانی- اسلامی است
کارشناس حوزه عفاف و حجاب در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: در سال های اخیر شبکه های اجتماعی انسان را به سمت تغییر رفتار سوق داده، دشمن می خواهد هویت را از جوان ها بگیرد و به دنبال تقویت رفتارهای ضد ارزشی و قبح شکنی است، دشمنان می خواهند حرمت و حیا را از بین ببرند بر این اساس قطعا کسی که حریم و حرمتی نداشته باشد دیگر حیایی هم ندارد زیرا حیا که از بین برود فرد به دنبال بی حجابی و ... می رود.
 
ریشه حجاب بینش و نگرش درست و درخت آن صفت و حیا است
وی در ادامه یکی از صفات الهی را حیا عنوان کرد و افزود: حیا پیشینه رعایت حجاب است اگر صفت حیا در جامعه و یا در افراد تقویت نشود به تبع آن تقویت حجاب میسر نخواهد بود، در حقیقت ریشه حجاب بینش و نگرش درست و درخت آن صفت و حیا و عفت زن و مرد است.
مسئول بسیج جامعه زنان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تقویت بینش و بصیرت در گام اول و تقویت فضیلت حیا در گام دوم حجاب را به ثمر خواهد نشاند.
 
راس و سرچشمه فضایل اخلاقی، حیا است
به گفته وی، راس و سرچشمه فضایل اخلاقی، حیا می باشد اگر حیا  در فرد از بین برود انجام هر عمل ناپسندی از جمله بی حجابی توسط افراد شدنی است چرا که صفت حیا برخواسته از خطرات انسان هاست و جلوی آسیب را می گیرد.

این مسئول با بیان اینکه آرامش جسمی، روحی و سعادت شخصی از مهمترین اثرات حفظ حجاب در افراد است، گفت: این آثار به مراتب متوجه جامعه و خانواده می شود به گونه ای که تقویت ایمان، تربیت نفس، تدبیر در فلسفه خلقت خویش، تفکر در عظمت خداوند نیز از دیگر برکات حجاب می باشد.

کیخا با بیان اینکه عفاف زیربنای حجاب و بر پایه حیا است که ریشه در عقلانیت انسانی دارد، ادامه داد: زن در تبادل رعایت حجاب علاوه بر اعلام عفت خود، عفت جامعه را نیز تضمین می کند و باعث ایجاد آرامش روحی، روانی و امنیت اجتماعی می شود.
 
آرامش روانی، سلامت جسم و روح مهمترین اثر حفظ حجاب در فرد  
وی افزود: آرامش روانی، سلامت جسم و روح از مهمترین آثار حفظ حجاب برای فرد است و تحکیم و استحکام خانواده از دیگر آثار و مهمتر آن که امنیت اجتماعی را به دنبال دارد.

کارشناس حوزه عفاف و حجاب در پایان خاطر نشان کرد: افزایش آمارطلاق، کاهش آمار ازدواج، از بین بردن امنیت در جامعه، ناامنی در کانون خانواده و از همه مهمتر نتیجه رواج بی حجابی و بی عفتی در جامعه حیازدایی از انسان ها، از هم گسیختگی خانواده ها و در نهایت اضمحلال جامعه است و این امر یک تهدید جدی نسبت به مسائل حاکمیتی خواهد بود.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcaeen6a49n601.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما