تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۰
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان:

عصرهامون؛ رسانه ای همراه و دغدغه مند برای توسعه سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: عصرهامون، رسانه ای است با پوشش اخبار و ارائه اطلاعات صحیح به مخاطبان خود، همیشه در کنار این مجموعه حضور دارد و به توسعه و آبادانی استان می اندیشد.
عصرهامون؛ رسانه ای همراه و دغدغه مند برای توسعه سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، خداداد اولیایی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان، عصر یکشنبه، 20 مردادماه با حضور در پایگاه خبری عصرهامون، ضمن گرامیداشت و تبریک روز خبرنگار، گفت: رسانه ها چشمان بیدار جامعه و هوشیار جامعه و حلقه ارتباط دستگاه ها و سازمان ها با عموم مردم اند.

وی با اشاره به اطلاع رسانی وآشنایی کم خانواده ها با مبحث مهارت آموزی اظهار کرد: تا چند سال پیش، رغبت وتمایل چندانی برای مهارت آموزی وجود نداشت که مهم ترین دلیل آن اطلاع رسانی به موقع و دقیق بود.
 
وی وجود شغل های کاذب در استان را نشان از عدم آشنایی کافی افراد با مجموعه ی فنی وحرفه ای دانست و افزود: ثروت شخص مهارت آموز، مهارت او است؛ این شاخصه و ویژگی سبب می شود تا شخص فنی کار به واسطه ی هنر وتخصصی که دارد به هر کجا که برود هرگز بیکار نباشد و همواره برایش شغل و درآمدی ثابت وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: مهارت آموزی نیاز جامعه و ضرورتی برای اشتغال زایی و توسعه مشاغل پایدار است؛ در این میان یاری رسانه ها جهت گسترش هر چه بیشتر این فرهنگ نقشی مهم و تعیین کننده است.
 
اولیایی تصریح کرد: فنی وحرفه ای در حوزه های مختلف از جمله حوزه روستا، شهرها، عشایر، حاشیه نشینی، زندان، حوزه ی آسیب های اجتماعی و ارائه آموزش های مهارتی به سربازان در پادگان ها که به دستور مقام معظم رهبری به درستی در آنجا دارد کار انجام می شود؛ سال های قبل آموزش داشت اما از 2 سال اخیر ورود بسیار خوبی داشتیم.

وی ادامه داد: در حوزه ی روستا اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است. مشکلی که وجود داشت این بود عدم توجه به بحث روستا بود که زمینه ساز گسترش حاشیه نشینی در شهرها می شد. مهم ترین بروز و تشدید این مساله هم عدم تقویت روستائیان بود. از بین رفتن فرصت کشاورزی به دلیل خشکسالی ها باعث شد تا کشاورزی از بین برود و این افراد به حاشیه نشینی در شهرها روی بیاورند.

اولیایی با بیان اینکه اگر روستائیان را تقویت می کردیم مطمئنا این میزان حاشیه نشینی الان وجود نداشت، گفت: یکی از سیاست های سازمان فنی و حرفه ای ورود به مساله حاشیه نشینی است. اخیرا دوره پرورش مرغ بومی را در یکی از روستاهای خاش شروع کردیم که استقبال بسیار خوبی صورت گرفت؛ این نشان می داد که مردم روستایی پیش از این آگاهی نداشتند.
 
وی در پایان اذعان داشت: امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیت و فرصت رسانه ها، فعالیت هایی برای مجموعه ی استان سیستان و بلوچستان در راستای اشتغال زایی و ایجاد شغل پایدار برای مردم برداریم.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjixevtuqevoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما