تاریخ انتشار :دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۵۰
بهزاد امیری بیان کرد: با فراهم شدن زیرساخت های لازم، امکان صادرات محموله های یخچالی انواع آبزیان از طریق بندر چابهار به بازارهای هدف فراهم شد.
امکان صادرات محموله های آبزیان از طریق بندر چابهار فراهم شد/  کشورهای جنوب شرق آسیا مقصد ماهی و میگوی سیستان و بلوچستان
بهزاد امیری، سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های شیلاتی استان پیگیری ایجاد زیرساخت های لازم برای صادرات و واردات آبزیان و محصولات شیلاتی از طریق بندر چابهار به دیگر کشورها به ویژه جنوب شرق آسیا در چند سال اخیر با هماهنگی دیگر ارگان های ذیربط در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: با فراهم شدن زیرساخت های لازم توسط اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان و استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در بندرهای شهید بهشتی و شهید کلانتری، امکان صادرات محموله های یخچالی انواع آبزیان از طریق بندر چابهار به بازارهای هدف ایجاد شد.

به گفته این مقام مسئول، کاهش هزینه هایTHC (تخلیه و بارگیری کانتینر)، کاهش هزینه حمل و نقل جاده ای و زمان از مبدا( بندر چابهار) به مقاصد بازارهای هدف در مقایسه با سایر بنادر( حدود 15 تا 20 روز ) برای صادرکنندگان منطقه برخی از مزیت های صادرات از طریق بندر چابهار است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر دو سایت بندر شهید بهشتی با ظرفیت نگهداری 540 کانتینر یخچالی و بندر شهید کلانتری با ظرفیت نگهداری 144 کانتینر یخچالی آماده ارائه خدمات در زمینه صادارت آبزیان و فرآورده های شیلاتی است که با هماهنگی های صورت گرفته توسط اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با خطوط کشتیرانی، امکان ارائه سرویس و ارسال محموله های شیلاتی به صورت کانتینر یخچالی به بنادر کشورهای هند،جین، تایلند و مالزی وجود دارد.

امیری افزود: با توجه به عضویت شیلات در سامانه جامع امور گمرکی، انجام هرگونه صادرات و واردات آبزیان پس از صدور گواهی های بهداشتی و تجاری توسط مراجع ذیربط و تأیید شیلات استان و سازمان شیلات ایران از طریق سامانه مذکور امکان پذیر است.

وی بیان کرد: اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان برای تسهیل صادرات محصولات شیلاتی و واردات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی از طریق بندر چابهار آمادگی کامل دارد.

گفتنی است؛ محمد شهلی بر، مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان پیش از این در گفت و گو با این پایگاه خبری از صید  ۲۹۷ هزارو نهصد و هشتاد و پنج تن انواع ماهی از آب های ساحلی سیستان و بلوچستان خبر داد که از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار تن انواع ماهی صنعتی و تجاری، ۲۸ هزارو هفتصد و چهارده تن انواع ماهی صنعتی و ۳۳۳ تن میگو به خارج از استان ارسال شد.

به گفته این مقام مسئول، ۵۰ هزار تن از انواع آبزیان غیرمعمول خوراکی، ۸۳۶ تن میگو نیز در سال گذشته از کشور صادر شده است، مالزی، هنگ کنگ، امارات، تایلند، سریلانکا، ویتنام، بنگلادش، تایوان، پاکستان، روسیه و عمان مقصد آبزیان صید شده در سیستان و بلوچستان بود.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdciryazut1ar32.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما