تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۹
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

پیوست اجتماعی طرح ها؛ راهکار توسعه متوازن در سیستان و بلوچستان

علی زینی وند گفت: پیوست اجتماعی طرح ها راهکاری موثر در راستای توسعه متوازن در سیستان و بلوچستان است.
پیوست اجتماعی طرح ها؛ راهکار توسعه متوازن در سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، علی زینی وند، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: سال پایانی دولت است، سطح درآمدهای دولت نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته و از سویی این شرایط فشار بی امانی را به مردم وارد کرده است که انتظار می رود اقدام های انجام شده نیز در کنار کاستی ها ثبت شود.
 
وی با بیان این که بخشی از اتفاق هایی که در استان رخ داده، توسعه شرق و کل کشور را رقم می زند، اما وصل کردن آن به توسعه متوازن هنر می خواهد، ادامه داد: در منطقه آزاد میلیاردها دلار پول جا به جا شده اما در کمب و مراد آباد شاهد وضعیت اسفناکی هستیم که رسالت ماست این موارد را به هم پیوند دهیم.
 
این مقام مسئول با بیان این که تا زمانی که افکار عمومی و مسئولان مجاب نشوند که همه طرح ها باید پیوست اجتماعی داشته باشد ممکن است هر کسی همچنان کار خودش را انجام دهد، اذعان کرد: در یک سال و نیم گذشته تصمیم گیری هایی در انباشت تاریخی صورت گرفت که مصوباتی به همراه داشت.
 
وی اضافه کرد: احساس کردیم اولین اقدامی که باید انجام شود، شنیده شدن صدای واحد به ویژه از سوی مسئولان ارشد سیستان و بلوچستان است، اگر هر کدام از یک زاویه استان را به مسئولان ملی معرفی کنند، وضعیت همین می شود که بوده است، بنابراین در این راستا اسنادی را از گذشته جمع آوری کردیم و به تصویب رساندیم که ضمانت اجرایی پشت آن باشد.
 
زینی وند افزود: حاصل این اسناد که رویکرد مسئولان را مشخص می کند توجه به همه مردم استان، هم گرایی و هم افزایی و کم کردن دیدگاه سلیقه ای است، با سران قوا، دبیر شورای ملی، مقام های دولتی و بسیاری از مسئولان ارشد استانی در این راستا جلساتی برگزار و اعلام شد روی ریل مشخص به استان نگاه شود.
 
وی گفت: در همین راستا نمایندگان می توانند نقش همگرایی با دولت داشته باشند، بر این اساس با نمایندگان به هم افزایی و هم گفتمانی رسیدیم و مرتب با آن ها در جلسه هستیم و با وجود تضادهایی که گاهی وجود داشت، به تفاهم رسیدیم.
 
معاون استاندار اضافه کرد: تقسیمات کشوری در استان از جمله اقدام هایی است که می تواند به توسعه متوازن کمک کند، اما به دلایل سیاسی، نه فنی و تخصصی در شرایط فعلی امکانی برای تقسیم سیستان و بلوچستان به چند استان نداریم و دولت نیز در این خصوص برنامه ای ندارد، اما این استان با این پراکندگی امکان اداره منسجم با تصمیمات فعلی درون سازمانی را ندارد، چراکه بعضی از بخش های ما به اندازه وسعت یک کشور یا چند استان ایران است.
 
وی با بیان این که در این راستا هدف گذاری و مذاکرات فشرده ای انجام شد، افزود: به همین منظور تعداد شهرستان ها از 19 به 23 مورد افزایش یافت و بنا داریم تا پایان دولت 3 شهرستان جدید دیگر در استان ایجاد شود، همچنین طی این مدت تعداد بخشداری ها از 49 به 58 و تعداد شهرها از 47 به 50 شهر و دهستان ها از 113 به 123 مورد ارتقا یافته است.
 
زینی وند گفت: با توجه به این که تا اطلاع ثانوی به لحاظ سیاسی امکان تقسیم استان وجود ندارد، بهترین راه برای خدمات رسانی مطلوب ارتقای تقسیم های درون استانی است که به عنوان سیاست محوری مورد توجه قرار گرفته است.
 
وی با اشاره به موضوع انتخابات که گاهی محل مناقشه در استان بود، بیان کرد: بسیاری که مرجع سیاسی، مذهبی و ... در  استان هستند، به شدت نسبت به سلامت انتخابات بدبین بودند که بنا را برای رفع این بدبینی و سوءظن در فرایند انتخابات گذاشتیم و چنان شفاف عمل کردیم که در روز انتخابات استاندار فقط 3 و معاون سیاسی یک تلفن در این خصوص داشت، این افتخار نظام  جمهوری اسلامی و شفافیت در انتخابات است.
 
این مقام مسئول با اشاره به تاثیرگذاری تصمیم گیری مراجع سیاسی، مذهبی و اجتماعی بر مردم در انتخابات، گفت: این موضوع در حوزه کاری ما نیست که البته در جهت توازن این رفتار تلاش می کنیم، همان گونه که در راستای قطب بندی انتخاباتی تلاش هایی صورت گرفت.
 
وی گفت: وقتی اسنادی را که از دهه 60 به جای مانده مطالعه می کنیم، می بینیم حرف ها و دغدغه ها تغییر نکرده که به این معناست که ما راهبرد قابل اجرای هماهنگی در رابطه با توسعه استان نداشتیم، بنابراین باید تغییر دیدگاه در استان اتفاق بیفتند که دولت نمی تواند حامل آن باشد بلکه نخبگان، هنرمندان و موسسات مردم نهاد می توانند در این راستا عمل کنند.
 
زینی وند افزود: به همین منظور 37 مجوز برای احزاب و433 تشکل و سمن در حوزه های مختلف صادر و ساختمان هایی برای آن ها تجهیز شد و امیدواریم بتوانیم به زودی مجتمع رسانه ای سیستان و بلوچستان را راه اندازی  کنیم که از همه ظرفیت ها در این راستا و همچنین برای کمک به رسانه ها استفاده می شود.
 
وی گفت: معتقد هستیم دستگاه های دولتی هر جایی که قانون اجازه داده است، واگذاری اختیارات به تشکل های دارای صلاحیت را مورد توجه قرار دهند، چراکه این موضوع تدبیر مقام معظم رهبری و سیاست گذاری دولت است.
 
معاون استاندار در خصوص انتصاب مسئولان استانی، اذعان کرد: انتصاب مدیر سفارشی آینده خوبی را برای استان رقم نمی زند، بنابراین همه مدیران را خودمان انتخاب کردیم.

انتهای پیام/
 
 
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcezv8zfjh8wvi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما