ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> انقلاب اسلامی؛ عصاره مکتب عاشورا امر به معروف و نهی از منکر ضامن بقای دین است | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۹
تعدادی از علمای سیستان و بلوچستان گفتند: انقلاب اسلامی عصاره مکتب عاشورا و امر به معروف و نهی از منکر ضامن بقای دین است.
انقلاب اسلامی؛ عصاره مکتب عاشورا/ امر به معروف و نهی از منکر ضامن بقای دین است
به گزارش عصرهامون ؛ حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری، امام جمعه شهرستان سراوان در شب سوم ماه محرم  در جمع عزاداران حسینی با بیان اینکه امام حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است، بیان کرد: حرکت بدون جهاد، طاغوت ستیزی و ظلم ستیزی حرکتی انحرافی و خنثی است.
 
وی با بیان اینکه به بعد عاشورایی مکتب امام حسین (ع) باید توجه داشت، چراکه انقلاب اسلامی ایران عصاره این حرکت است، افزود: به عنوان پیروان مکتب پیامبر (ص) زمانی موفق هستیم که شخصیت نورانی امام حسین (ع) را در بعد عبادی نیز مورد توجه قرار دهیم، چراکه کامل کننده سیره نبوی است.
 
امام جمعه شهرستان سراوان ادامه داد: در مدار بندگی امام حسین (ع) بندگی کنیم تا مورد توجه خالق قرار گیریم، یکی از مظاهر و اساس بندگی و ذکر خداوند متعال نماز است.
 
بامری با اشاره به آیات نورانی قرآن در خصوص نماز، خاطر نشان کرد:  بخش عمده آیات نورانی قرآن به اهمیت دادن به نماز اشاره شده و خداوند متعال مظهر عبادت و بندگی را نماز قرار داده است.
 
وی تصریح کرد:  اهمیت دادن به نماز از ویژیگی های بارز امام حسین (ع) بود که در ظهر عاشورا نیز مقابل دشمن صفاک، خون ریز و مسلح آن را به نمایش گذاشت.
 
امام جمعه شهرستان سراوان با بیان اینکه امام حسین (ع) در معرکه جنگ تبیلغ و پیام نماز اول وقت را انجام داد، اذعان کرد: پیام محرم به جا آوردن نماز اول وقت است.
 
حجت الاسلام و المسلمین بامری با توجه به اینکه نماز تنها عملی است که تا زمان مرگ انجام آن از انسان ساقط نمی شود، خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) در ظهر عاشورا زیر تیغ شمشیر دشمن، نماز را برپا کرد و باید به این امر توجه شود که نماز انسان را از همه خباثت و پلیدی ها دور و انسان را با اخلاق، مهر، عطوفت و معرفت می کند.
 
لزوم مردم نسبت به اشاعه امر به معروف و نهی از منكر
 
حجت الاسلام و المسلمین عیسی بزمانی گفت: گفت: تبیین امر به معروف و نهی از منکر از اهداف مهم قیام و نهضت امام حسین (ع) در عاشورا بود که ما باید ادامه دهنده راه این مکتب باشیم.
به گزارش عصرهامون حجت الاسلام و المسلمین عیسی بزمانی، امام جمعه اهل تشیع ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: دعوت کردن مردم به سوی خوبی ها و حرکت آنان در این مسیر یکی از رسالت ها و اخلاق پیامبران بوده است تا مسلمانان را از انجام کارهای بد و ناشایست باز دارند‌.
 
وی با بیان این که یکی از اهداف مهم ائمه معصومین علیهم السلام ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بوده است، ادامه داد: با اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر می‌توان به رفع بد منظری‌های اخلاقی در جامعه پرداخت و هوا‌های نفسانی را کنترل کرد.
 
بزمانی عنوان کرد: معروف اطاعت از فرمان الهی و منکر معصیت و نافرمانی او است، هر چیزی که خدا و رسول اکرم (ص) به آن امر فرموده اند، معروف و آنچه خدا و رسول از آن نهی کرده اند منکر است.
 
وی اضافه کرد: تبعيت از هوای نفس انسان را نابود مي كند چرا كه منشاء همه خطاها حب نفس و دنيا است كه جلوي چشم انسان را مي گيرد و باعث شقاوت مي شود.
 
این خطیب جمعه تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر از مهم ترین فرایض دینی به شمار می رود، قرآن كریم و روایات منقول از رسول اكرم (ص) و خاندان آن بزرگوار به خصوص حضرت علی (ع) در كتاب نهج االبلاغه به اهمیت و عظمت این 2 فریضه اشاره کرده است.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: آثار فردی و اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر، آن قدر فراوان است که در قرآن و روایات، حساب این 2 فریضه پربرکت از دیگر فریضه‌ها جدا شده و بهره‌مندی از الطاف خداوند، نجات از قهر و غضب الهی، وفور نعمت‌های اقتصادی، کسب حلال، عزّت و سرافرازی مؤمنین، سرکوبی و کنترل اشرار و برقراری نظم و انضباط اجتماعی، نمونه‌هایی از آثار و برکت‌های این فریضه دینی به شمار می روند.
 
به گفته بزمانی، در بعد فردی، کسی که امر به معروف باشد و خود اهل معروف خواهد شد و خواه ناخواه، به رستگاری می رسد و در بعد اجتماعی، امر به معروف و نهی از منکر، ضامن بقای کلیه برکت‌های معنوی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مسلمین است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcg3y9qqak9xz4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما