تاریخ انتشار :چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۷
محمد سرگزی گفت: تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات یکی از اقداماتی است که باید دولت پیگیری می کرد و تا الان هم تکمیل می شد، اما متاسفانه انجام نشده است.
ضرورت تکمیل شبکه ملی اطلاعات از سوی دولت/ القای داده های غلط در جامعه مانع تحقق استقلال مجازی است
محمد سرگزی، سخنگوی فراکسیون رسانه، ارتباطات و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون گفت: امروزه هم در فضای مجازی به صورت بی محابا بسیاری از اطلاعات نادرست و غلط برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران منتشر می شود.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که سخن از شبکه ملی اطلاعات به میان می آید کاربران ما در داخل از کشور گمان می کنند که این شبکه سبب ایجاد محدودیت در دسترسی به اینترنت می شود، در حالیکه چنین چیزی نیست.

سرگزی ادامه داد: با توجه به اینکه مداخلات زیادی در زمینه حمله سایبری، هک و ... داشتیم یکی از لوازم ما در جهت دسترسی بهتر، موثرتر و پویاتر در فضای مجازی ایجاد شبکه ملی داده است.

وی تصریح کرد: این شبکه آثار مثبتی برای کشور ما دارد و اولین فایده آن افزایش سرعت اینترنت است، کره جنوبی از نظر آمار الکترونیک و پهنای باند رتبه اول را در دنیا دارد و از این حیث بی نیاز از ارتباطات خارجی است.

به گفته این نماینده، استقلال مزیت دوم این شبکه است، در صورتی که اینترنت جهانی به هر دلیلی با مشکل روبه رو شود کاربران می توانند از شبکه ملی اطلاعات استفاده کنند.

سخنگوی فراکسیون رسانه، ارتباطات و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مزیت سوم شبکه ملی اطلاعات ارزان تر شدن اینترنت است، زیرا دیتاهای پرطرفدار مستقیما می تواند بر روی شبکه داخلی ثبت شود و هزینه اینترنت کاهش می یابد.

به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، قدرتمندتر شدن کشور یکی از مزیت های مهم استفاده از شبکه ملی اطلاعات است، امروز جمهوری اسلامی ایران به واسطه نداشتن شبکه ملی اطلاعات دسترسی های خود را در فضایی تعریف کرده است که بیگانگان در اختیار آن قرار می دهند و آن ها می توانند در هر لحظه محدودیت ایجاد کنند و دسترسی ها را کاهش دهند.

به گفته این مقام مسئول، امنیت اطلاعات کاربران یکی از فواید مهم و ضروری شبکه ملی اطلاعات است، امروز به واسطه شبکه اینترنت جهانی، کسانی که موتورها و سرورها را در اختیار دارند می توانند به راحتی به اطلاعات کاربران ما دسترسی داشته باشند لذا با ایجاد این شبکه و رمز گذاری آن می توان جلوی حملات سایبری را گرفت و این حوزه را کنترل کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه از سال 84 قرار بود که شبکه ملی اطلاعات را ایجاد کنیم و تاکیدات ویژه مقام معظم رهبری هم بود اما متاسفانه بر اساس برخی سلایق سیاسی و اطلاعات نادرستی که در افکار عمومی ایجاد شد، برخی شبکه ملی اطلاعات را یک تهدید تلقی کردند و خواستند همین فضا را به طور غیر واقع در ذهن مردم ایجاد کنند، به همین دلیل شبکه ملی اطلاعات به طور کامل اجرایی نشد.

سرگزی گفت: احساس می شود فضای سیاسی و غیرواقعی وجود دارد که سبب می شود اجرای شبکه ملی اطلاعات ناهموار شود، شبکه ملی اطلاعات هیچ تداخلی با شبکه اینترنت جهانی ندارد و محدودیتی ایجاد نمی کند، این بستر ایجاد می شود و کسانی که تمایل دارند می توانند وارد آن می شوند.

به گفته این نماینده، برخی از افراد می خواهند با تزریق اطلاعات غلط، القا کنند که شبکه ملی اطلاعات محدودیت ایجاد می کند و آن ها برای مقابله با این محدودیت در راه اجرای آن ایستاده اند و مدافع حقوق مردم هستند، در حالیکه این درست نیست.

سخنگوی فراکسیون رسانه، ارتباطات و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شبکه ملی اطلاعات هیچگونه محدودیتی برای استفاده از اینترنت جهانی ایجاد نمی کند، امروزه هم پیام رسان های داخلی وجود دارد که افراد می توانند از آن ها استفاده کنند و از پیام رسان های خارجی استفاده نکنند وجود دارد و بالعکس.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdciz3azqt1arr2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما