> تخصیص 31 درصدی بودجه 99 سیستان و بلوچستان 63 درصد اعتبارات به حوزه آب و راه اختصاص یافت | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۰۰
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تخصیص 31 درصدی بودجه 99 سیستان و بلوچستان/ 63 درصد اعتبارات به حوزه آب و راه اختصاص یافت

مهرداد عرب اول از تخصیص 31 درصدی بودجه 99 سیستان و بلوچستان و اختصاص 63 درصدی اعتبارات به آب و راه این استان خبر داد.
تخصیص 31 درصدی بودجه 99 سیستان و بلوچستان/ 63 درصد اعتبارات به حوزه آب و راه اختصاص یافت
مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به آخرین وضعیت بودجه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تاکنون 2 هزار و سیصد و شصت و یک میلیارد تومان اعتبار به این استان ابلاغ شده که تخصیص این اعتبارات ۴۵۶ میلیارد تومان نقدی و 182 میلیارد تومان در قالب اسناد خزانه بوده است، در مجموع از همه ردیف های ابلاغی 730 میلیارد تومان معادل 31 درصد به استان تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: در جدول 1_10 ردیف سرمایه استانی از 412 میلیارد تومان 71 درصد، از 14 میلیارد و هفتصد میلیون توما اعبتار راه های روستایی 71 درصد، متوازن سهم استان 21 درصد، از 97 میلیارد تومان ملی استانی شده 47 درصد و از 83 میلیارد تومان اعتبارات ماده 17 قانون مدیریت بحران 100 درصد و از 183 میلیارد تومان اعتبارات مکران 50 درصد تخصیص یافته است.

 این مقام مسئول با بیان این که همچنین از محل پروژه های جهش تولید از 348 هزار میلیارد تومان ردیف ملی 20 درصد تخیص یافته است، افزود: در مجموع از همه ردیف ها 31 درصد تخصیص گرفتیم و از مجموع تخصیص ابلاغی یعنی 730 میلیارد تومان فقط  25 درصد اسناد و 75 درصد نقدی است که در اختیار دستگاه های اجرایی قرار گرفت.

وی با اشاره به آخرین وضعیت مبادله موافقت نامه عمرانی هم گفت: از مجموع 68 دستگاه اجرایی که مبادله موافقت نامه کردیم، کل موافقت نامه های تملک 389 مورد است، 278 موافقت نامه معادل حدود 71 درصد آن  مبادله شده و 34 مورد در سازمان برنامه در دست بررسی است و 77 مورد در اختیار دستگاه های اجرایی است.

نبود بهانه برای عدم اجرای پروژه های عمرانی

عرب اول اذعان کرد: ضرب الاجل گذاشتیم تا 31 شهریور باید کلیه موافقت نامه های تملک استان مبادله شود، به دلیل اینکه تخصیص ابلاغ شده است و به تفکیک دستگاه‌های اجرایی به خزانه اعلام کردیم و هیچ بهانه‌ای برای عدم اجرای پروژه های عمرانی در سطح استان وجود ندارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: بر اسای بند "ه" تبصره چهار قانون بودجه امسال 2 میلیارد و 795 میلیون یورو به دولت اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی به صورت تسهیلات ارزی داده شده که از این میزان برای حوزه آب روستایی و عشایر تا سقف 100 میلیون یورو اختصاص پیدا کرده که از این محل برای 12 مجتمع آبرسانی روستایی سیستان و بلوچستان اعتبار مناسبی لحاظ شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: در سال جاری اعتبار مناسبی برای لایروبی انهار ابلاغ کردیم که به دلیل اهمیت موضوع 60 درصد تخصیص برای آن لحاظ شده است.

وی با بیان این که امسال وضعیت تخصیص نقدی خیلی خوب بوده، بهانه ای وجود ندارد که پروژه ای تعطیل شده یا کارگاهی تجهیز نشده باشد، ادامه داد: تخصیص اعتبارات روی پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی دارد و می توان آن را تا پایان امسال به بهره برداری رساند، متمرکز می شود.
 
عرب اول اذعان کرد: در قانون بودجه 99، 88 هزار میلیارد تومان کل اعتبارات عمرانی کشور بوده که حدود 26 هزار میلیارد تومان مربوط به جدول 1_10 بوده که سهم ما 7.4 درصد است.

اختصاص 63 درصد اعتبارات استان به آب و راه

وی به اشاره به اعتبارات حوزه آب و راه در سال 98 گفت: از محل اعتبارات استانی 241 میلیارد تومان فقط به آب و 254 میلیارد تومان به راه اختصاص یافت، در اعتبارات ملی استانی شده که کل آن 97 میلیارد تومان است 71 میلیارد و 400 میلیون تومان یعنی حدود 73 درصد کل اعتبار را به آب اختصاص دادیم، مابقی به حوزه راه و سایر بخش ها تعلق گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان افزود: در حوزه ملی 108 میلیارد تومان از اعتبارات مربوط به حوزه آب و 750 میلیارد تومان مربوط به حوزه راه است، در ردیف مکران از 183 میلیارد تومان اعتبار 157 میلیارد تومان معادل 85 درصد به حوزه راه و 14 میلیارد تومان به آب و مابقی به سایر حوزه ها اختصاص یافته است.

وی با بیان این که در حوزه متوازن ملی 137 میلیارد تومان برای آب و 100 میلیارد تومان برای راه پیش بینی کردیم، تصریح کرد: 41 درصد کل اعتبارات جدول 1_ 10، 81.5 درصد اعتبارات ملی استانی شده، 92 درصد اعتبارات مکران و 44 درصد اعتبارات متوازن استان به آب و راه اختصاص یافته است و در مجموع بالغ بر 63 درصد اعتبارات را فقط به این دو حوزه دادیم.

عرب اول با تاکید بر توزیع اعتبارات استان بر اساس سند آمایش سرزمین، گفت: اعتبار پروژه های زیرساختی مهمی را که بر اساس خروجی مطالعات آمایش سرزمین بوده قوی تر از پروژه های معمول و روتین دیدیم و اقدام هایی که برای آب و راه اتفاق افتاد ماحصل خروجی مطالعات آمایش استان است که توسعه در سایر بخش ها را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: با نگاه برنامه ای که در سازمان مدیریت و برنامه ریزی شکل گرفته است، توزیع منابع در اختیار استان با نگاه آمایش خواهد بود و از تامین اعتبار و تقسیم و توزیع منابع برای پروژه هائی که نقش ضعیفی در ارتقای شاخص های توسعه استان خواهد داشت، پرهیز می شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgzy9q7ak9xy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها