تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۵
محمد سرگزی گفت: متأسفانه استانداری سیستان و بلوچستان به عنوان نماینده دولت در این زمینه اراده‌ای جدی برای فعال سازی بازارچه‌های مرزی موقت و ساماندهی گذرهای مرزی ندارند.
دولت اراده ای برای فعال سازی بازارچه های مرزی ندارد/ مردم سیستان و بلوچستان در انتظار توضیحات استانداری
محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور هدف از ایجاد بازارچه‌های موقت و یا کوله بری بهبود وضعیت معیشتی مردمی است که در حاشیه مرز ایران و افغانستان زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: اما متأسفانه استانداری سیستان و بلوچستان به عنوان نماینده دولت در این زمینه اراده‌ای جدی برای فعال سازی بازارچه‌های مرزی موقت و ساماندهی گذرهای مرزی که قانون نیز پیرامون آن وضع شده است، ندارند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به رغم اینکه پیرامون استفاده از ظرفیت مرز و بازارچه های مرزی بسیار مانور دادند، اما این بازارچه ها فعال و عملیاتی نشده و علت آن هم مشخص نیست.

سرگزی بیان کرد: پیش از این اعلام شده بود که کشور مقابل مخالف فعال کردن این بازارچه ها است، اما هیئتی که اخیراً از کشور افغانستان آمده اعلام نمودند که ما نیز آماده ایم برای تسهیل این مراودات همکاری داشته باشیم، تعجب می‌کنم چرا مجموعه دستگاه های اجرایی اعلام می‌کند که کشور مقابل مخالف است.

نماینده مردم سیستان گفت: بازارچه‌های مرزی بر اساس تبادلات و ارتباطات مردم دو طرف مرزی می تواند رونق داشته باشد، بسیاری از مردم در سیستان هستند که می‌توانند با ارتباطاتی که با ساکنان آن سوی مرزها در افغانستان دارند تبادلات مرزی را به راحتی انجام دهند و هیچ مانعی هم وجود ندارد.

سرگزی اضافه کرد: استانداری سیستان و بلوچستان و دولت به مردم توضیح دهند که چرا اراده‌ای برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی وجود ندارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: از بازارچه‌های گمشاد و میلک، چوتو، بش دلبر و گلشاه در منطقه سیستان به صورت خیلی محدود استفاده می شود و قسمت اعظمی از ظرفیت آن ها به صورت بلااستفاده باقی مانده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcf01dytw6d01a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما