تاریخ انتشار :شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۲
اسماعیل حسین زهی گفت: با توجه به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به روستای دشت رباط شهرستان خاش، به ۸۵ خانوار از ساکنان منطقه دشت رباط کمک هزینه مالی اهدا شد.
بیداد فقر مطلق در روستاهای خاش/ ساکنان دشت رباط بعد از نظارت میدانی قالیباف کمک هزینه مالی دریافت کردند
اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان، نصرت آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: به شهرستان خاش به دلیل نزدیکی به مرکز سیستان و بلوچستان توجه کمتری شده و سفرها و کمک های خیران بیشتر به نقاط دور دست استان انجام می شد.

وی ادامه داد: همانطور که بخش مرکزی زاهدان نسبت به دیگر نقاط آن بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، خاش هم همین وضعیت را دارد، دشت رباط این شهرستان یک منطقه محروم است و باید تقدیر و تشکر ویژه از دکتر قالیباف داشته باشم که دعوت ما را قبول و به روستاهایی که همجوار خاش و در فاصله ۲۵ کیلومتری قرار گرفته است مراجعه کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این روستاها فاقد آب، مدرسه و بهداشت است و در فقر مطلق به سر می‌برد، به طوری که من به عنوان نماینده این حوزه انتخابیه از این اوضاع عذاب وجدان دارم.

وی اظهار کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور میدانی در این روستاها چهره به چهره با مردم ملاقات کرد و پس از آن با پیگیری‌های انجام شده نمایندگانی به منطقه فرستاده شد.

نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان، نصرت آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز نمایندگان مذکور از ۱۲ روستا در این حوزه بازدید کردند و قرار شد برای معیشت ساکنان آنها کارهایی انجام شود که تا زمان تحقق آنها صبر می‌کنیم.

حسین زهی گفت: نمایندگان بازدید میدانی انجام می‌دهند و نقطه‌نظرات عزیزان را می‌گیرند، برخی از خانم‌ها سرپرست خانوار هستند که لازم است برای آنها کارگاه خیاطی ایجاد شود و برخی از آقایان هم می‌توانند دامپروری های خرد داشته باشند و معیشت خود را بگذرانند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین مقرر شد مدرسه و خانه بهداشت در این روستاها ساخته شود و شرکت آب و فاضلاب برای آنها آب شرب تامین کند که بررسی ها در حال انجام است.

وی اظهار کرد: امروز هم برای تسکین دردهای ساکنان این روستاها، مقداری کمک نقدی به ۸۵ خانوار اهدا شد.

حسین زهی گفت: کل خاش معضل دارد و تنها شهری است که دو رودخانه دائمی دارد و با جمعیت بالای ۱۲۰ هزار نفر فاقد آب آشامیدنی است، این در حالی است که شرکت آب منطقه‌ای در جاهایی که رودخانه‌های فصلی دارند سد احداث کرده، اما در خاش این کار را انجام نداده است.

وی تصریح کرد: هر یک از مسئولان به این منطقه می آیند تحت تاثیر اوضاع نابه سامان و فقر آن جا قرار می گیرند.

نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان، نصرت آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مصوبات سفر رئیس رجلس شورای اسلامی آبرسانی و دیگری هم جاده دسترسی برای مرزنشینان است، زیرا در شرایط کنونی باید ۴۰۰ کیلومتر رفت و آمد داشته باشند تا به مرز برسند، در صورت تکمیل جاده دسترسی که 100 کیلومتر است و ۳۰ کیلومتر آماده و ۷۰ کیلومتر باقیمانده است، مردم می توانند به راحتی به مرز بروند.

حسین زهی گفت: دوبانده کردن خاش به زاهدان با توجه به ترافیک بالا و دوبانده کردن میرجاوه به زاهدان هم مدنظر است و در اسرع وقت باید انجام شود و جزو مصوبات است و اداره راه وشهرسازی اقدامات  لازم را باید انجام دهد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchwvnz623nxwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما