تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۰
خدیجه جعفرزاده، بانویی بسیجی که خدمت بی منت را پیشه راهش قرار داده، با عزم راسخ و اراده بی نظیرش موفق به ایجاد اشتغال برای بیش از سه هزار بانوی مناطق محروم جنوب شرق کشور شده است.
بانوی کارآفرین بسیجی که برای 3 هزار نفر شغل ایجاد کرد/ از خروش همدلی تا جهاد همدردی در جدال با کرونا
به گزارش عصرهامون، خدمت بی منت مهم ترین هدف و راستی و صداقت یکی از برجسته ترین ویژگی هایشان است، همه هم و غمشان این است که باری از روی دوش همنوعانشان بردارند و با دستانی پر مهر یاری گر محرومان باشند.

 آن ها فعل خواستن توانستن است را به خوبی صرف کرده و همت، اراده، نوع دوستی و خدمت به خلق را پیشه راهشان قرار داده اند، مقصودمان بسیجیانی است که الگویی بی نظیر در مسیر جوانمردی هستند.

بسیجیانی که گاهی در لباس خادم در مسیر خدمت به پا می خیزند و برخی هم به با نوآوری فضای کسب و کار را برای دیگران فراهم می کنند، آن ها به درستی می دانند که مهم ترین بخش زندگی هر فرد اشتغال است، بنابراین آستین همت بالا زده و در این راستا نیز در کنار صدها خدمت دیگر، گام های ارزنده ای برداشته اند.

این جملات مقدمه ای است برای معرفی بانویی بسیجی که اشتغالزایی و کارآفرینی مهم ترین هدف زندگی اش و آرامش، سلامتی و موفقیت هم نوعانشان بزرگترین دغدغه اش است.

به سراغ این بانوی کارآفرین بسیجی که برای صدها بانوی بلوچ در محروم ترین نقاط سیستان و بلوچستان اشتغالزایی کرده است، می رویم. خدیجه جعفرزاده که از 9 سالگی علاقه شدیدی به بافندگی و دوخت کوبلن داشت، سوزن دوزی یا همان رشتی دوزی که اصالت اصلی صنایع دستی شمال بود را از 12 سالگی شروع کرد و در سال 68 به علت شغل همسرش به سیستان و بلوچستان آمد.
 
آموزش 5 هزار بانو در مسیر اشتغال
 
وی در خصوص زمان آغاز فعالیتش در این عرصه، می گوید: فعالیتم را در همان سال 68 در این استان شروع کردم، با توجه به وجود مردم با اخلاق و مهربان در این خطه، توانستم با آن ها ارتباط برقرار کنم و سوزن دوزی را یاد بگیرم، وقتی بیشتر با این مردم خو گرفتم، دیدم خیلی ها مشکلاتی دارند یا همسرانشان در کشورهای دور و جدا از هم زندگی می کنند، بنابراین تصمیم کرفتم یک دور همی با این خانم ها برای اشتغال خانگی بر گزار کنم که خروجی خیلی خوبی داشت.
 
وی ادامه می دهد: قبل از شروع فعالیتم در این استان، در سال های 63 تا 65 که با جنگ تحمیلی همزمان و همسرم سرباز بود، برای کسانی که وضعیت خوبی از نظر مالی نداشتند، لباس گرم رایگان میبافتم. همسرم که در آن 2 سال در سوسنگرد و شلمچه خدمت می کرد، درست زمانی که عراق شیمیایی زده بود، پایگاهشان با خاک یکسان شد و با تعدادی از هم رزمانش تا 21 روز بی هوش بودند.
 
این کارآفرین بسیجی اذعان می کند: طی این سال ها توانستم با آموزش پنج هزار و هفتصد نفر برای بیش از سه هزار بانو در سیستان و بلوچستان اشتغال زایی کنم.
 
 
افتخار کارآفرینی برتر

وی که 30 سال سابقه کار در زمینه صنایع دستی دارد و 18 سال با حوزه شهید باقری به عنوان بسیجی در بسیج سازندگی به مردم خدمت کرده است، می افزاید: از سال 90 تاکنون فرمانده پایگاه و فرمانده گردان 504 کوثر هستم و طی این سال ها در بیشتر نهادها به عنوان کارآفرین برتر برگزیده شدم.
 
جعفرزاده اضافه می کند: سال 97 در جشنواره طلایه داران اقتصاد مقاومتی در تهران به عنوان کار آفرین برتر معرفی و با حضور سردار سلامی تقدیر شدم، سال گذشته نیز به عنوان کارآفرین اقتصاد مقاومتی و بسیجی جهادی با حضور معاون بسیج سازندگی کشور مورد تقدیر قرار گرفتم.
 
وی می گوید: به فرموده مقام معظم رهبری ما همه به این مردم تعلق داریم، بنابراین نباید فکر کنیم که فرقی بین ما است و باید دست به دست هم دهیم تا هموطنانمان در فقر زندگی نکنند، خداوند به ما لطف کرده است که به این دنیا خوانده شدیم و باید تا آخرین نفس با جان و دل در این راه خدمت کنیم.
 
این بانوی بسیجی با اشاره به فعالیتش در زمان شیوع کرونا بیان می کند: در این روزهای کرونایی یعنی از اوایل اسفند ماه 98 با پنج چرخ خیاطی و 18 بانو در 2 شیفت شروع به دوخت ماسک کردیم و روزانه 700 عدد ماسک تولید داریم که بیشتر به صورت رایگان در اختیار مردم و ادارات و نهادها قرار می گیرد.
 
 
توزیع بسته های معیشتی

وی می افزاید: در 2 مرحله 60 بسته حمایتی که ارزش هر کدام 350 هزار تومان است، بین مردم نیازمند توزیع شد، البته در سیل سال گذشته نیز یک هفته در روستاهای پلان و بوتی مستقر بودیم و لباس و غدای گرم بین مردم توزیع می کردیم.
 
جعفرزاده اذعان می کند: در پایگاه از دختران و زنان بی سرپرست یا بد سرپرست برای اشتغال دعوت و کم کم شروع به فرهنگ سازی می کنیم و روش های زندگی و درآمدزایی را به آن ها آموزش می دهیم که تاکنون در این وادی موفق بوده ایم.
 
وی تصریح می کند: علاوه بر دوره های آموزش صنایع دستی در راستای اشتغالزایی، نشست های صالحین و دوره های آموزشی بهداشت و آسیب های اجتماعی نیز برگزار و آسیب هایی را که در بیشتر شهر و روستاها و به ویژه حاشیه های شهر است، شناسایی و برای رفع آن اقدام می شود.
 
 
حمایت از افراد بیمار و کار افتاده

این کارآفرین برتر اذعان می کند: حمایت از افراد بیمار و کارافتاده و معرفی آن ها به مراکز بهداری، تامین هزینه های درمان، حمایت از یتیمانی که چشم امیدشان به ما انسانهاست، از دیگر اهداف و برنامه هایم در این استان است.
 
وی آرزو می کند که هیچ فردی نیازمند نباشد و می افزاید: از این که به عنوان مسلمان به دنیا آمده ام خرسندم، از خداوند منان برای رهبر معظم انقلاب آرزوی سلامتی و پایداری دارم، راه شهدای اسلام و شهید حاج قاسم سلیمانی را ادامه خواهم داد، به خودم می بالم که خدمتگذار این نظام و ملت هستم و هیچ گاه از خدمت بی منت دست نخواهم کشید.
 
جعفرزاده که هیچ انتظاری از مسئولان ندارد، خاطرنشان می کند: معتقد هستم که اگر توانمند باشیم، می توانیم با ارائه راهکار مشکلاتمان را خودمان حل کنیم و نیازی به حمایت نداریم.
  
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdca0un6049nee1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها