تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۴
حمیدرضا نصیری گفت: براساس بررسی و اعلام فعالان پیش بینی می شود بیش از هزار هکتار از مجتمع های پرورش میگو در جنوب سیستان و بلوچستان فعال شوند که برداشت افزون بر 2 هزار و پانصد تن میگو پرورشی قابل انتظار خواهد بود.
تولید 2500 تُن میگو در سال آینده/ فعال سازی ظرفیت های آبزی پروری در توسعه پایدار تاثیرگذار است
حمیدرضا نصیری، معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در سال 1400 در صورت فراهم آمدن مجموع شرایط پیش بینی می شود سه مجتمع پرورش میگو شهید صنعتی- گواتر و فاز یک  بخش غربی مجتمع پریسان (رودیک)  در دشتیاری و فاز اول مجتمع پرورش میگو کشت صنعت مکران (گوردیم) در کنارک زیر کشت و ذخیره سازی میگو قرار گیرند.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته هفت مرکز تکثیر میگو ایجاد و به بهره برداری رسید که در حال حاضر چهار مرکز آماده به کار بوده که 2 مرکز تکثیر واقع در شهرستان کنارک فعال و در حال آماده سازی جهت شروع فرآیند تکثیر و تولید بچه میگو(pl) است.

این مقام مسئول ادامه داد: انتقال بچه میگو از مرکز تکثیر به مزارع جهت پرورش میگو از اواخر اسفند شروع و از تیرماه برداشت میگوها آغاز می شود.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان اظهار کرد: براساس بررسی و اعلام فعالان پیش بینی می شود بیش از هزار هکتار از مجتمع های مذکور فعال شوند و همچنین بیش از 2 هزار و پانصد تن میگو پرورشی قابل انتظار خواهد بود.

وی عنوان کرد: شیلات استان با پیگیری جهت رفع مشکلات بانکی از جمله انباشت بدهی های قبلی و اقدامات عمرانی جهت تکمیل و فراهم آوردن زیرساخت ها برای ارتقای شرایط فنی و بهداشتی تولید و...تلاش می کند مسائل و مشکلات تولید بهره برداران مجتمع گواتر را کاهش دهد.

نصیری خاطرنشان کرد: همچنین تلاش برای حضور سرمایه گذاران توانمند و کارآمد و ایجاد زیرساخت و کمک به فراهم آوردن شرایط برای فعالیت و حضور حداکثری جوامع بومی و محلی در فعال سازی ظرفیت ها و صنعت آبزی پروری منطقه و نیز ایجاد تنوع در آبزی پروری و استفاده حداکثری از ظرفیت ها و مزیت های منطقه جهت توسعه پایدار از موضوعات راهبردی شیلات و معاونت آبزی پروری است.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان اظهار کرد: قطعا در این مسیر همراهی مسئولانه و تعاملات سازنده دیگر دستگاه ها نظیر استانداری، سازمان برنامه و بودجه، مدیریت برق، تحقیقات شیلات، دامپزشکی، بانک ها و....بسیار موثر و کارآمد خواهد بود و شیلات به عنوان متولی آبزی پروری با حمایت های همه جانبه در این مسیر تلاش می کند.

انتهای پیام/

 
https://www.asrehamoon.ir/vdchxknz-23nxxd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها