تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۷
حجت الاسلام عیسی بزمانی گفت: حضرت ام البنین علیهاالسلام بعد از واقعه کربلا در طول عمر خویش مبلّغ قیام عاشورا بود و با توجه به ویژگی سخنوری و شاعری از این خصیصه ها برای پاسداشت نهضت عاشورا استفاده می کرد.
حضرت ام البنین (س)؛ مبلغ نهضت عاشورا/ بانوی اسوه‌ای که سرآمد ولایتمداری بود
حجت الاسلام عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر و کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز رحلت حضرت ام البنین علیهاالسلام و تکریم روز مادران و همسران شهدا بیان کرد: حضرت فاطمه ام البنین چند شاخصه دارد که می تواند در دستور کار بانوان و همسران و مادران شهدا قرار بگیرد.

وی ادامه داد: این بانوی بزرگوار مادر چهار شهید و همسر شهید است و عملکرد ایشان می تواند الگو و اسوه همسران و مادران شهدا قرار بگیرد.

بزمانی افزود: ولایتمداری اولین ویژگی این بانوی بزرگوار است ، از همان ابتدا با حضور خود در خانه امام علی (ع) و پرورش فرزندان ایشان، رفتار این بانوی مکرم با فرزندان حضرت زهرا (س) نشان از ولایتمداری او دارد.

کارشناس مسائل مذهبی عنوان کرد: این بانوی مکرمه هنگامی که وارد خانه امام علی (ع) شد خود را به عنوان خدمتگزار فرزندان دختر رسول اکرم (س) معرفی می کند.

وی اظهار کرد: حضرت ام البنین بعد از ورود به خانه امیرالمومنین علیه السلام به این موضوع تاکید داشت که فرزندان حضرت زهرا (س) از بردن نام فاطمه متاثر نشوند و تقاضا داشت با این نام خطاب نشود و ام البنین خوانده شود که نوع نگاه و عنایت ویژه او به حضرت فاطمه (س) و فرزندان ایشان را نشان می دهد.

سخنوری و حماسه سرایی برای پاسداشت نهضت عاشورا

کارشناس مسائل مذهبی عنوان کرد: حضرت ام البنین علیهاالسلام بعد از واقعه کربلا در طول عمر خویش مبلّغ قیام عاشورا بود و با توجه به ویژگی سخنوری و شاعری از این خصیصه ها برای پاسداشت نهضت عاشورا استفاده می کرد.

بزمانی اظهار کرد: این بانوی مکرم برای مقابله با ظلم و ستم هر روز به قبرستان بقیع می رفت و اشعار حماسی را در رسای فرزندان خود بیان و روح واقعه عاشورا را در میان مردم زمان خویش حفظ و حراست می کرد.

وی گفت: بعد از بازگشت کاروان کربلا، اولین سوال این بانو از امام حسین (ع) بود که نشان از ولایتمداری ایشان دارد و وقتی به ایشان گفته شد چرا ابتدا سراغ فرزندان خود را نمی گیرید؟ اعلام کرد همه آنچه در عالم است فدای امام حسین (ع) باشد.

امام جمعه ایرانشهر عنوان کرد: یکی دیگر از نشانه های ولایتمداری این بانوی بزرگوار حضور چهار فرزندش در کربلاست، اگر فرزندان صالح و امام شناس در دامان این بانو پرورش یافته است به دلیل نوع نگاه ولایی این بانوست که حتی در لحظات حساس که امکان لغزش افراد وجود دارد فرزندان حضرت ام البنین از امام زمان خویش دست نکشیدند.

بزمانی گفت: وقتی امان نامه ای را در روز تاسوعا برای حضرت ابوالضل العباس (ع) و برادرانش آوردند جواب ایشان نشان دهنده پرورش صحیح در دامان مادری ولایتمدار است.

وی ادامه داد: همسران و مادران شهدا به تاسی از این بانوی بزرگوار فرزندان صالحی را در دامان خود پرورش داده اند که باید این نوع تفکر ولایی برای تربیت فرزندان صحیح و در خدمت امام زمان (ع) ترویج یابد.

کارشناس مسائل مذهبی گفت: امید است خداوند به بانوان سرزمین ما این توفیق را بدهد تا در عمل از رفتار و عملکرد این بانوی بزرگوار تاسی داشته باشند.

بزمانی گفت: در زیارتنامه این بانوی بزرگوار هم به او سلام می دهیم به جهت این که همسر ولی خدا و مادر شهیدانی است که دارای روحیه ولایی بودند و در رکاب امام زمان خویش به شهادت رسیدند.  

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdciy5azrt1ap52.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما