تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۴۰
علیرضا جلالزایی گفت: در سند چشم انداز ۱۴۰۴ برای جذب گردشگر به ایران ۲۰ میلیون نفر پیش بینی شده است که سیستان و بلوچستان به دلیل هم مرز بودن با ۲ و نیم میلیارد نفر در حاشیه اقیانوس هند قابلیت جذب حداقل ۲۵ میلیون گردشگر را دارد.
ظرفیت سیستان و بلوچستان برای جذب گردشگر فراتر از افق چشم انداز ۱۴۰۴/ گردشگری شاه کلید اقتصاد پایدار در جنوب شرق کشور است
علیرضا جلالزایی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: از حاشیه اقیانوس هند می توانیم گردشگر را به صورت زمینی و هوایی به سیستان و بلوچستان جذب و از این استان به کل کشور پراکنش کنیم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان می تواند پراکنش کننده گردشگرانی باشد که از حاشیه اقیانوس هند به دیگر نقاط کشور می روند.

این مقام مسئول بیان کرد: برای تحقق این امر نیاز به تهیه زیر ساخت است و به محض آماده سازی زیرساخت ها می توان گردشگران را به سیستان و بلوچستان جذب کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: در سند ۱۴۰۴ برای جذب گردشگر به ایران ۲۰ میلیون نفر پیش بینی شده است که سیستان و بلوچستان با ۲ و نیم میلیارد نفر معادل یک سوم جمعیت جهان در حاشیه اقیانوس هند هم مرز است.

جلالزایی اظهار کرد: اگر یک درصد از این میزان جمعیت به عنوان گردشگر وارد سیستان و بلوچستان شوند معادل ۲۵ میلیون نفر است که بیش از پیش بینی جذب گردشگر در سند ۱۴۰۴ است.

وی اظهار کرد: در زمینه گردشگری سفیران زیادی به سیستان و بلوچستان سفر کردند که از جمله می توان به سفیر اندونزی در ایران اشاره کرد، وی هنگامی که با ظرفیت های گردشگری سیستان و بلوچستان آشنا شد پیشنهاد خواهرخواندگی جزیره سوماترای جنوبی در اندونزی و چابهار را داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: خواهرخواندگی این ۲ شهر به دلیل شیوع کرونا به صورت معلق باقی مانده است.

خسارت ۱۴۴ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری سیستان و بلوچستان

این مقام مسئول تصریح کرد: از نیمه اسنفد ماه سال گذشته تا پایان دی ماه امسال کرونا به تاسیسات گردشگری سیستان و بلوچستان ۱۴۴میلیارد تومان خسارت زد.

جلالزایی بیان کرد: این میزان خسارت شامل تاسیسات گردشگری که خوداظهاری نداشته و میزان خسارت را به ما اعلام نکرده اند نمی شود، گردشگری یکی از حوزه هایی است که به واسطه کرونا بیشترین میزان خسارت را داشته است.

وی عنوان کرد: برای نمودار شدن ظرفیت های گردشگری سیستان و بلوچستان اقدامات زیادی انجام شده است که در مقابل پتانسیل های ویژه این استان کافی نیست و امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاه های اجرایی دیگر به افق های مدنظر در گردشگری برسیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: گردشگری می تواند جامعه ما را به اقتصاد پایدار و پویا نزدیک کند، کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عمان به دلیل گردشگری توسعه یافته اند، این در حالی است که سیستان و بلوچستان جاذبه های بسیار بیشتری نسبت به کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد.

جلالزایی گفت: نگاه برخی از مدیران در کنار ضعف زیرساخت ها در سیستان و بلوچستان سبب می شود این استان ظرفیت لازم را برای پذیرش گردشگران نداشته باشد، در حالی که جاذبه های گردشگری بی شماری دارد.

وی ادامه داد: گستردگی و حجم بالای کارهای ناقص در سیستان و بلوچستان سبب شده است اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری سیستان و بلوچستان اثربخشی کافی را نداشته باشد.

این مقام مسئول اظهار کرد: امروز نگاه های گردشگری به سیستان و بلوچستان معطوف شده است و ظرفیت های بکر سیستان و بلوچستان تاکنون آن طور که شایسته است دیده نشده و فقط در سال های اخیر توانسته است جای خود را در حوزه گردشگری بیاید.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccepqsp2bq1p8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما