تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۵۶
با پیگیری رسانه ای و تشویق خیران به منظور تامین آب سالم و بهداشتی برای روستاییان تفاهم نامه آبرسانی به 11 روستای "دشتیاری" منعقد شد و قرار است چهار هزار و پانصد ساحل نشین از آب سالم بهره مند شوند.
انعقاد تفاهم نامه آبرسانی به ۱۱ روستای "دشتیاری"/ ۴۵۰۰ ساحل نشین با همکاری خیران از آب سالم بهره مند می شوند
به گزارش عصرهامون؛ سال هاست مردم شهرستان ساحلی دشتیاری یا بهتر است بگوییم محروم ترین نقطه کشور در بسیاری از شاخص ها به ویژه آب، فریاد بی آبی سر می دهند و از نبود این نعمت به تنگنا آمده اند.

موضوعی مهم که طی سال های اخیر مورد توجه و پیگیری رسانه های مختلف به ویژه این پایگاه خبری قرار گرفت و بارها و بارها قلم زدیم تا ندای تشنگی روستاییان را به گوش متولیان برسانیم.

خوشبختانه از سال گذشته با یکپارچه سازی آب و فاضلاب شهری و روستایی، نگاه ها به روستاییان ویژه تر شد و طرح هایی برای آبرسانی به روستاییان و رفع تنش آبی در دستور کار دولت قرار گرفت. 

اما این پیگیری ها فقط دولت را به تکاپو وانداشت بلکه، با هم صدایی رسانه ای بسیاری از خیران نیز پای کار آمدند تا این بار در عرصه آبرسانی به روستاها ایفاگر نقش باشند. 

در همین راستا به تازگی تفاهم نامه همکاری به ۱۰ روستای دشتیاری با جمعیت سه هزار نفر و طی روزهای اخیر هم انتقال آب سالم به ۱۱ روستای این شهرستان با جمعیت چهار هزار و پانصد با خیران منعقد شد.

حضور و مشارکت شورآفرین خیران در امر آبرسانی

علیرضا قاسمی، مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان با بیان این که حضور و مشارکت شورآفرین خیران در امر آبرسانی، کارگشا بوده و نقش موثری در محرومیت‌زدایی دارد، در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در مسیر خدمت به مردم از هیچ حمایت، همکاری و کوششی دریغ نخواهد کرد و روند آبرسانی به روستاهای این خطه با استفاده از تمام ظرفیت های موجود به بهترین شکل ادامه دارد.
 
وی افزود: در همین راستا تفاهم‌نامه همکاری با موسسه صحرای سبز به نمایندگی بنیاد نیکوکاری حاج اکبر ابراهیمی برای آبرسانی به ۱۱ روستای دشتیاری منعقد و پیش از این نیز تفاهم‌نامه ای به منظور آبرسانی به ۱۰ روستای این شهرستان با جمعیت سه هزار نفر امضا شد.
 
مدیرعامل آب و فاضلاب اظهار کرد: بر اساس این تفاهم نامه خرید مصالح شامل لوله، شیرآلات و اتصالات و اجرای شبکه توزیع روستا توسط خیران انجام می شود و مسئولیت نقشه برداری، نظارت بر کیفیت اجرای کار و تأمین یک دستگاه بیل مکانیکی بر عهده شرکت آب و فاضلاب است.
 
این مقام مسئول عنوان کرد: طبق این تفاهم نامه آبرسانی به روستاهای پت، دمپک عبدل هوت بازار، دمپک پیربخش بازار، دمپک کتک بازار، دمپک کورک بازار، نصیرآباد، کچ باهو، پنجشنبه بازار، عثمان آباد، ربوزهی و ریمدان نصرت انجام می شود.

وی با تقدیر از عمل خداپسندانه و خیرخواهانه خیران آبرسان و پیگیری موضوع آبرسانی به روستاها توسط رسانه ها، اظهار کرد: بدون تردید اگر حمایت و پیگیری رسانه ای نبود شاهد همکاری بیش از پیش خیران در زمینه آبرسانی نبودیم.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcauin6y49ne01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها