تاریخ انتشار :جمعه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۵۹
حجت الاسلام عیسی بزمانی گفت: فضائل حضرت خدیجه (س) و نقش آفرینی ایشان در گسترش اسلام بسیار مورد توجه است، این بانوی بزرگوار زمانی که اوج غربت اسلام بود و افراد در مقابل پیامبر گرامی اسلام ایستادند به مدد اسلام آمد و مددکار، حامی و ناصر رسول الله (ص) بود.
خدیجه کبری (س) بزرگ بانویی که یاور رسول الله (ص) بود/ نشر اسلام؛ مرهون حمایت های مادر فاطمه زهرا (س)
حجت الاسلام عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر و کارشناس مذهبی در گفت و گو با  خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در روایات داریم که از بانوان چهار نفر به کمالات معنوی رسیدند که یکی از آن ها حضرت خدیجه (س) است و لذا شان، مقام و منزلت این بانو بسیار بالاست.

وی ادامه داد: در زیارت نامه ایشان هم اینگونه آمده که از ناحیه خداوند سبحان توسط جبرئیل برای این خانم سلام فرستاده شد که نشان از عظمت و بزرگی ایشان است.

کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: نکته دیگر هم بشارتی است که به واسطه جبرئیل به پیامبر اکرم (ص) داده شد که عظمت حضرت خدیجه کبری (س) را نشان می دهد و خطاب به حضرت فاطمه علیها السلام که مادرت در بهشت خانه ای در کنار حضرت آسیه و حضرت مریم دارد.

بزمانی اظهار کرد: این بزرگ بانو مادر فرزندی است که دنیا به او افتخار می کند، مادر صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) است و اولین زن مسلمانی است که به پیامبر گرامی اسلام اقتدا کرده و این موارد به عظمت این بانوی بزرگوار می افزاید.

وی بیان کرد: این بانوی بزرگوار در زمره اولین مسلمانان قرار داشت، نکته زیبایی از پیامبر در جهت عظمت و بزرگی این خانم داریم که در کتاب های شیعه و سنی نقل شده است.

امام جمعه ایرانشهر ادامه داد: روزی پیامبر (ص) در کنار همسرانش بود و وقتی دوستان حضرت خدیجه (س) وارد می شدند به جهت احترام این بانوی بزرگوار همواره آن ها را تکرم می کرد و در طول زندگی هم از ناحیه ایشان صدقاتی می داد، که در یکی از این ایام نام حضرت خدیجه (س) برده شد.

بزمانی ادامه داد: یکی از همسران پیامبر به ایشان گفت: یا رسول الله! خدیجه بانویی میانسال بود و در گذر ایام از دنیا رفت و خداوند دختران جوانی را به عنوان همسر تقدیم شما کرد.

وی اظهار کرد: همسر پیامبر نقل کرد بعد از این سخن، ایشان به شدت برآشفت و فرمود: به خدا سوگند، خداوند بهتر از خدیجه (س) را به من عنایت نکرده است، بلکه او در زمانی من را یاری کرد که همه از من اموالشان را دریغ کردند و از کمک به من سرباز زدند.

حضرت خدیجه (س) مددکار، حامی و ناصر رسول الله (ص)

کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: این سخن پیامبر اکرم (ص) نشان می دهد که حضرت خدیجه (س) در غربت اسلام مددکار، حامی و ناصر رسول الله (ص) در ترویج اسلام بوده است و به جهت تفکر اسلامی همه اموال خود را در اختیار ایشان قرار داد تا دین اسلام گسترش یابد.

بزمانی گفت: این بانوی بزرگوار در محرومیت سه ساله شعب ابوطالب دوشادوش پیامبر حضور داشت و در غربت محاصره مشرکان جان به جان آفرین تسلیم کرد.

وی افزود: اینها فضائل حضرت خدیجه (س) و نقش آفرینی ایشان در گسترش اسلام است، زمانی که اوج غربت اسلام بود و افراد در مقابل پیامبر گرامی اسلام ایستادند او به مدد اسلام آمد که نشان دهنده عظمت این بانوی بزرگوار است.

امام جمعه ایرانشهر ادامه داد: بانوان جامعه ما هم باید این موضوع را مدنظر خود قرار دهند و از زندگی این بانوی بزرگوار درس بگیرند و به ایشان اقتدا کنند.

بزمانی بیان کرد: وقتی پیامبر گرامی اسلام (ص) حضرت خدیجه (س) و ابوطالب عموی بزرگوار خویش را از دست داد، آن سال را عام الحزن نامید که نشان داد فقدان ایشان برای پیامبر و جامعه اسلامی بسیار سنگین بود که تاثیر گذاری این بانوی بزرگوار در نشر اسلام را بیش از پیش مشخص کرد.

وی گفت: این بانوی گرانقدر از جهت کمالات معنوی در ردیف انسان های بزرگوار بوده و همواره رضایت پیامبر گرامی اسلام را هم به دنبال داشته است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcf0vdycw6dmca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما