تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۸
سهیلا خسروی گفت: میزان کمبود واحدهای خونی مورد نیاز استان از پایگاه های معین در کشور از جمله سمنان، بجنورد و بیرجند دریافت می شود که تعداد آن برابر با ۱۱ هزار و دویست و سیزده واحد است.
کمبود بیش از ۱۱ هزار واحد خونی در سیستان و بلوچستان/ ۷۰ درصد خون های اهدا شده برای بیماران تلاسمی مصرف می شود
سهیلا خسروی، مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: از ابتدای سال تا ۲۳ خرداد ماه ۱۳ هزار و چهارصد و سی و نه واحد خون توسط مردم اهدا شده است.

وی ادامه داد: این میزان واحد خون اهدایی تنها ۵۵ درصد نیاز استان به خون و فرآورده های خونی را تامین می کند که باقی آن از شبکه خون رسانی کل کشور تامین می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در این مدت ۱۶ هزار و هفتصد و پنجاه و شش مراجعه به مراکز انتقال خون استان انجام شد که از این تعداد هزار و پانصد و ده نفر زن و ۱۵ هزار و دویست و چهل و شش نفر مرد بودند.

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان عنوان کرد: همچنین در این مدت ۱۳ هزار و چهارصد و سی و نه مورد اهدا انجام شد که از این تعداد ۹۹۱ نفر زن و ۱۲ هزار و چهارصد و چهل و هشت نفر مرد بودند.

خسروی گفت: متوسط مصرف ماهانه خون و فرآورده های خونی در سیستان و بلوچستان ۱۲ هزار و دویست و هجده مورد بوده است.

وی اظهار کرد: همچنین میزان مصرف خون و فرآورده های خونی از ابتدای سال در استان ۳۳ هزار و پانصد و یک خون و فرآورده ها شامل 24 هزار و نهصد و شصت و یک واحد گلبول قرمز، سه هزار و هفتصد و شصت و شش واحد پلاکت و چهار هزار و هفتصد و هفتاد و چهار واحد فرآورده هایی پلاسمایی بوده است.

این مقام مسئول گفت: میزان کمبود واحدهای خونی مورد نیاز استان از پایگاه های معین در کشور از جمله سمنان، بجنورد و بیرجند دریافت می شود که تعداد آن برابر با ۱۱ هزار و دویست و سیزده واحد است.  

مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سیستان و بلوچستان بیش از سه هزار و دویست بیماری تالاسمی وجود دارد که ۷۰ درصد از کل واحدهای خونی اهدا شده در کل استان برای این بیماران مصرف می شود.

خسروی با اشاره به کاهش شدید ذخایر خونی در استان اظهار کرد: وضعیت اهدای خون به دلیل کاهش مراجعات به دلایل مختلف وخیم است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjooevxuqetoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما