ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> رسانه ای کردن پرونده ها تا زمان صدور حکم قطعی، منع قانونی داردصدور کیفرخواست برای ۲۲ نفر در مجموعه اداراتتذکر به مدیران برای ترک فعل ها | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۲۸
مهدی شمس آبادی گفت: رسانه ای کردن پرونده ها تا زمان صدور حکم قطعی، منع قانونی دارد و در جلسات به مدیران برای ترک فعل هایی که به موجب قانون جرم است تذکر داده می شود.
رسانه ای کردن پرونده ها تا زمان صدور حکم قطعی، منع قانونی دارد/صدور کیفرخواست برای ۲۲ نفر در مجموعه ادارات/تذکر به مدیران برای ترک فعل ها
مهدی شمس آبادی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: زمانی که ارگان های امنیتی یا نظارتی در خصوص عملکرد مسئولان گزارش می دهند دادسرا هم به این موضوعات ورود پیدا می کند.

وی ادامه داد: در این موارد پرونده به شعبه خاصی که مخصوص مدیران است ارجاع داده می شود و بازپرس ما در آنجا اظهار نظر می کند، اگر نظر وی مبنی بر مجرم بودن فرد یا افرادی است که در گزارش نام آن ها ذکر شده، حتما کیفرخواست برای آن ها صادر و به دادگاه ارسال می شود.

این مقام قضایی تصریح کرد: در پرونده ای که برای شهرداری زابل و کارکنان آن بود کیفرخواست صادر شد، این پرونده ها را تا زمانی که به قطعیت نرسد و در مرحله اجرا نیاید و نظر نهایی دادگاه مبنی بر کافی بودن دلایل برای محکومیت مشخص نباشد نمی توان رسانه ای کرد.

رسانه ای کردن پرونده ها تا زمان صدور حکم قطعی، منع قانونی دارد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان بیان کرد: تا زمانی که حکم قطعی صادر و فرد مجرم شناخته نشده باشد، رسانه ای کردن با اخلاق و شرع که به حرمت افراد و خانواده آن ها تاکید دارد منافات دارد.

شمس آبادی اظهار کرد: در حال حاضر برخی از مدیران در زندان به سر می برند که پرونده آن ها رسانه ای نشده است و نظر ما این است؛ با توجه به اینکه دین مبین اسلام به آبروی افراد بیش از جان آن ها اهمیت داده، تا زمانی که موضوع قطعی نشده و به مرحله اجرا نرسیده است نباید رسانه ای شود.

وی ادامه داد: در برخی از پرونده ها ممکن است نظر دادسرا مبنی بر کیفرخواست و نظر دادگاه مبنی بر تبرئه باشد و یا حتی در تجدید نظر و دیوان حکم نقض شود، بنابراین تا زمانی که پرونده به اجرای احکام ارسال و چرخه تکمیل می شود ما مکلف هستیم مواردی را که قانون گذار برای ما تعیین کرده است رعایت کنیم.

صدور کیفرخواست برای ۲۲ نفر در مجموعه ادارات

این مقام قضایی تصریح کرد: پرونده هایی داریم که برای ۲۲ نفر در مجموعه ادارات کیفرخواست صادر شده و رسانه ای نکردیم، زیرا باید به مرحله اجرا برسد تا ما بتوانیم آن را رسانه ای کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان اظهار کرد: یکی از مدیران که دوران مدیریتی وی به اتمام رسیده است پس از اتمام دوران مدیریت خود در زندان به سر می برد، در برخی از جرائم از جمله اختلاس یا ارتشا هم در مرحله کیفرخواست به مجموعه اداری اعلام می شود فرد مورد نظر از کار معلق شود.

شمس آبادی تصریح کرد: در پرونده شهرداری زابل متهمان تا زمانی که حکم قطعی دادگاه صادر شود از کار معلق هستند و افرادی که تبرئه می شوند می توانند به کار خود ادامه دهند و این تعلیق برای آن ها هم که محکوم می شوند ادامه دارد.

تذکر به مدیران برای ترک فعل هایی که به موجب قانون جرم است

وی ادامه داد: با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضاییه، با هیچ کس عقد اخوت نبستیم، با مدیران جلساتی برگزار و راهنمایی ها انجام می شود، در خصوص ترک فعل هایی که به موجب قانون جرم است تذکر می دهیم و زمانی هم که گزارش دریافت شود به موضوع ورود می کنیم و در صورتی که بازپرس ما به دلایل کافی رسید کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال می شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: تا زمان اجرای حکم پرونده ای رسانه ای نمی شود تا آبروی افراد، خانواده و بستگان آن زیر سوال نرود که بعد از صدور حکم قطعی و اجازه نشر آگهی امکان رسانه ای شدند وجود دارد و چارچوب را قانون گذار برای ما تشریح می کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: مدیرانی داریم که بعد از برکنار شدن از کار و اتمام مدیریت خود در زندان به سر می برند که با توجه به منع قانونی امکان رسانه ای کردن پرونده آن ها وجود ندارد، تا زمانی که حکم محکومیت قطعی صادر شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb9gb8frhbazp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما