تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۲۰
حسینعلی شهریاری با اشاره به امتناع سازمان بهداشت جهانی از ارسال واکسن به ایران گفت: سال گذشته پول ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا از سبد کوواکس پرداخت شد و قرار بود این میزان را تا بهمن ماه سال گذشته تحویل دهند که متاسفانه این اقدام صورت نگرفت.
امتناع سازمان بهداشت جهانی از ارسال واکسن به ایران/۱۶ میلیون دوز واکسن خریداری شده هنوز وارد کشور نشده است
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: واردات قابل توجهی در خصوص واکسن کرونا هنوز اتفاق نیفتاده تا بتوانیم بگوییم دستمان از این نظر پر است، مسئولان همیشه اظهار می کنند که قرار است این مقدار واکسن وارد کنیم، اما محقق نمی شود، بنابراین بهتر است زمانی که وارد شد، بعد حرفش را بزنند تا تجربه گذشته تکرار نشود.
 
وی ادامه داد: پیش از این شرکت هایی اعلام کردند که واکسن وارد می کنند، اما این اتفاق نیفتاد و مردم هم بدبین شدند، بنابراین تا زمانی که واکسنی وارد و تزریق نشود، نمی توانیم آماری اعلام کنیم، چراکه این اعتماد وجود ندارد.
 
نماینده مردم زاهدان اظهار کرد: تاکنون به حدود ۲۰ میلیون نفر واکسن تزریق شده که تعداد قابل توجهی نیست، چراکه خیلی ها فقط یک دوز دریافت کرده اند، تعداد کسانی که دو نوبت واکسن زدند، کم است.

۱۲۰ میلیون دوز نیاز ایران به واکسن برای قطع زنجیره کرونا
 
وی افزود: حداقل ۱۲۰ میلیون دوز واکسن دیگر نیاز داریم تا ۷۰ درصد جمعیت واکسینه شوند و زنجیره انتقال قطع شود.
 
شهریاری با اشاره به دلایل عدم ورود واکسن طبق قول مسئولان، اذعان کرد: متاسفانه از سوی سازمان بهداشت جهانی به ایران واکسن نمی دهند، اکنون که احساس کردند در داخل توان تولید پیدا کرده ایم، مقداری همکاری می کنند که اگر شرایط تولید به وجود نمی آمد، همچنان به ما واکسن نمی دادند.

بهانه گیری سازمان بهداشت جهانی و عدم ارسال واکسن به ایران 
 
شهریاری گفت: سال گذشته پول ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا از سبد کوواکس (نهاد هماهنگ کننده تهیه واکسن زیر نظر سازمان بهداشت جهانی) پرداخت شد که قرار بود این میزان را تا بهمن ماه ۹۹ تحویل دهند که متاسفانه این اقدام صورت نگرفت و تاکنون حتی سه تا چهار میلیون دوز هم نداده اند.
 
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: سازمان بهداشت جهانی نسبت به جمهوری اسلامی ایران موضع دارد، بهانه شان این است که به کشورهایی واکسن می دهند که از نظر مالی در فقر بسر می برند، از جمله برخی کشورهای آفریقایی در اولویت اول قرار دارند، بعد از اتمام آن ها به ایران خواهند فرستاد، آن ها فقط بهانه گیری می کنند، این در حالی است که پول واکسن را هم دریافت کرده اند.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccsxqss2bq048.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما