تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۳۵
علی کیخا با بیان این که رزمندگان برای تبیین دوران دفاع مقدس و زندگی نامه شهدا دست به قلم شوند، گفت: خاطرات رشادت های ایثارگران دفاع مقدس باید ماندگار باشد.
رزمندگان دست به قلم شوند/خاطرات رشادت های ایثارگران دفاع مقدس باید ماندگار باشد
علی کیخا، یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در لشکر ۴۱ ثارالله حضور داشت، در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: از ۱۲ خرداد ۱۳۶۰ تا بعد از صدور قطعنامه ۵۹۸ در میدان جنگ حضور داشتم، بعد از آن به استان کرمان و سپس به سیستان و بلوچستان آمدم و طی این سال ها مسئولیت های متعددی را بر عهده گرفتم.
 
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۱ به دنبال این بودم که بتوانم نقش رزمندگانی را که در زمان جنگ همراه آن ها بودم تبیین کنم، به همین دلیل با همکاری مسئولان استان در حوزه های مختلف از جمله جهاد سازندگی، ارتش، انتظامی و نهادها و سازمان هایی که در جبهه نقش داشتند و با هماهنگی سپاه با نوشتن کتاب هایی در خصوص دفاع مقدس کار را شروع کردم که البته با وقفه ای همراه شد.
 
این رزمنده اضافه کرد: مجدد در سال ۱۳۹۵ کار نوشتن را آغاز و کتاب های متعددی را با موضوع دفاع مقدس سیستان و بلوچستان تدوین کردم، کتاب های نقش استان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اطلس دفاع مقدس استان و کتاب های دیگری در این حوزه و شهدای شاخص این خطه به رشته تحریر در آورم که بخشی از این آثار چاپ شده و بخشی دیگر به زودی چاپ می شود.
 
 
مهمترین عملیات هایی که رزمندگان استان حضور داشتند

 
وی با اشاره به مهمترین عملیات هایی که رزمندگان استان حضور داشتند، اظهار کرد: همه عملیات های دفاع مقدس مهم بود و نیروهای سیستان و بلوچستان در تمام عملیات ها از ابتدای جنگ که به جبهه اعزام شدند، حضور موثری داشتند اما به عنوان نمونه به سه عملیات از اول، میانه و آخر جنگ که مربوط به سپاه بود، اشاره می کنم.
 
کیخا گفت: یکی از عملیات های مهم که بیش از ۴۰۰ نفر از رزمندگان سیستان و بلوچستان در آن حضور گسترده ای داشتند طریق القدس به سمت شهر بستان بود که آذر ماه ۱۳۶۰ انجام شد، عملیات مهم دیگر والفجر ۸ بود که ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ انجام و منجر به تصرف شهر فاو عراق شد، طی این عملیات باید از آب های اروند رود عبور می کردیم که این اقدام به خوبی انجام شد.
 
وی اضافه کرد: عملیات مهم دیگر که نقش پر رنگی داشت و بیشترین رزمندگان و شهدا در آن حضور داشتند، کربلای ۵ در شلمچه بود که ۱۹ دی ماه ۱۳۶۵ آغاز شد و تا اوایل فروردین ۶۶ ادامه داشت.
 
به گفته این نویسنده، رزمندگان سیستان و بلوچستان در عملیات های متعددی حضور پیدا کردند، نیروهای ارتش، جهاد و نیروی انتظامی هم در جنگ حضور داشتند و در عملیات های مختلفی شرکت کردند.
 
 
تحریر ۲۳ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس

 
وی با اشاره به اهدافش از به رشته تحریر درآوردن کتب دفاع مقدس اذعان کرد: ترویج فرهنگ جهاد و شهادت و آشنایی نسل های آینده با این مهم مهم ترین هدفم از نوشتن این کتاب ها بود، مردم و جوانان این مرز و بوم برای دفاع از کشور هشت سال در میدان نبرد با دشمن حضور پیدا کردند، باید نسل های آینده با مطالعه این کتب از تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای دفاع از انقلاب و کشور ایران درس بگیرند.
 
کیخا که ۲۳ عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس به رشته تحریر درآورده است، ادامه داد: به همه دوستان و رزمندگانی که می توانند دست به قلم ببرند و دوران دفاع مقدس و زندگی نامه شهدا را به نگارش درآورند توصیه می کنم، حتما این اقدام را انجام دهند چراکه می تواند سند ماندگار استان از دفاع مقدس باشد، بنده نیز در تدوین دفاع مقدس همچنان به راهم ادامه خواهم داد.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdsf0fjyt0on6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما