تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۱
رئیس دامپزشکی زهک گفت: ساکنان شهرستان زهک به منظور حفظ سلامت خود و خانواده هایشان، فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
آماده باش نظارتی دامپزشکی زهک بر فراورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان
آماده باش نظارتی دامپزشکی زهک بر فراورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: مرتضی ذوالفقاری رئیس دامپزشکی زهک از آماده باش نظارتی این اداره بر فراورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی افزود: بدین منظور جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در این شهرستان،کارشناسان دامپزشکی زهک از تاریخ 8 تیرماه الی ۶مردادماه در قالب سرویس های ثابت و سیار کشیک هستند.
وی ادامه داد: شماره تلفن ۱۵۱۲این اداره جهت پاسخگویی به همشهریان آماده است.
ذوالفقاری با تأکید ادامه داد: ساکنان شهرستان زهک به منظور حفظ سلامت خود و خانواده هایشان، فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را اعم از گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcawenm.49nma15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما