تاریخ انتشار :شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۱۸
کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان خاش :

افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم

کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: در فرآوری مواد غذایی باید افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم.
افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم
افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم
ه گزارش سرويس بهداشت و درمان عصرهامون به نقل از تفتان ما ، محمد امیر زارع در جلسه آموزشی ویژه شاغلین و کارگران شهرداری خاش ، ضمن تاکید بر پیشگیری از بیماریهایی تب خونریزی دهنده کریمه ،کنگو ،مالاریا ،سالک و تب مالت ، اظهار داشت : افزایش اطلاعات بهداشتی ، آگاهی و دانایی تمامی اقشار جامعه ازجمله شاغلین وکارگران وخانوادها در جهت کاهش وکنترل این بیماریها و پیشگیری از بیماریهای شغلی در جهت تحقق سلامتی خود وخانواده،جامعه و شعار خود مراقبتی نقش بسزایی دارد .
وی تصریح کرد : بیماریهای تهدید کننده سلامت در محیط های کاری همیشه کارکنان را در معرض خطر قرار می دهد وگاهی به صورت حاد بروز می کند و بیشتر مواقع خاموش ومزمن به ایجاد مشکلات سلامتی منجر میشود .
زارع با اشاره به این مطلب که در استفاده از مواد شیمیایی که امروزه بیشتر جامعه از آنها استفاده می کنند بیشتر احتیاط کنیم ، بیان کرد : مواد شیمیایی اثرات سوء بسیاری بر روی سیستم های بدنی فرد خواهد کذاشت که قابل جبران نخواهد بود وتنها راه آن کاهش مصرف کم این مواد ونیز استفاده از وسایل حفاظتی مناسب در زمان استفاده از این مواد می باشد .
وی افزود : آگاهی از مشخصات مواد شیمیایی از جمله راههای ورود به بدن ، اثرات بر بدن ،راههای دفع و راههای مقابله با انواع مسمومیتهای با این موادمی تواند نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری های شیمیایی داشته باشد .
کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان خاش خاطرنشان کرد : در فرآوری مواد غذایی باید افزودنی های طبیعی را جایگزین مواد شیمیایی کنیم.
وی در پایان اظهار داشت : انجام معاینات دوره ای سالیانه وشش ماهه می تواند یکی از راههای تشخیص زود هنکام بیماریهای شیمیایی ودرمان به موقع آنها باشد .
انتهاي پيام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcftydt.w6dv1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما