مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: ۱۹ هزار تن صیفی جات از مزارع شهرستان خاش برداشت می شود.
به گزارش سرویس اجتماعیعصرهامون، امان الله طوقی در حاشیه برداشت صیفی جات، گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با بیان اینکه سطح زیر کشت صیفی جات در این شهرستان ۷۱۰ هکتار است، اظهار کرد: کار خزانه گیری محصولات صیفی خاش در بهمن ماه انجام و پس از ۷۵ روز به زمین اصلی انتقال می یابد.
وی افزود: کار برداشت صیفی جات از قبیل گوجه، بادمجان، کدو، انواع فلفل و بامیه از خرداد ماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد. طوقی گفت: امسال پیش بینی می شود بیش از ۱۹ هزار تن محصول از مزارع صیفی جات شهرستان خاش برداشت و روانه بازار مصرف شهرهای استان شود. وی با تاکید بر اینکه صیفی جاتی مثل گوجه فرنگی، بادمجان، کدو، فلفل و بامیه از محصولات زراعی پر مصرف در استان هستند، بیان کرد: آب، هوا و خاک مناسب باعث شده صیفی جات شهرستان خاش از کیفیت، مزه و طعم بسیار خوبی برخوردار و در بین مردم استان طرفداران زیادی داشته باشد. مدیر جهاد کشاورزی خاش با بیان اینکه یکی از مزایای صیفی جات این است که مدت ۷ ماه به صورت مستمر محصول خواهد دارد و در این مدت طولانی نیاز مصرف کنندگان را تامین می کند، اظهار کرد: در طول دوره کاشت، داشت و برداشت که جمعاً ۱۰ ماه به طول می انجامد برای بیش از ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد. انتهای پیام/ 4382