تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۳۷
رئیس اداره دامپزشکی زاهدان گفت: همزمان با فرا رسیدن فصل گرما و آغاز فعالیت کنه‌ها، افراد به منظور جلوگیری از تب کریمه کنگو رعایت موارد بهداشتی را جدی بگیرند.
هشدار درباره خطر شیوع تب کریمه کنگو در زاهدان/ از قطعه قطعه کردن گوشت پرهیز کنید
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون،مهدی حسن پور در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه با اشاره به احتمال خطر شیوع بیماری ‌تب کریمه‌ کنگو در زاهدان اظهار داشت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری مشترک قابل انتقال از دام به انسان است که در دام علامت مختصری جر تب نداشته اما در انسان منجر به مرگ می شود.
وی با اشاره به فصل گرما در زاهدان گفت: عامل این بیماری ویروس و ناقل آن کنه می باشد لذا دامی که آلوده به کنه است و دامدار سمپاشی مربوط به آن را انجام نداده بعنوان یکی از ناقلین تب کریمه کنگو شناخته می شود.
رئیس اداره دامپزشکی ‌زاهدان ضمن توصیه به شهروندان برای خرید گوشت مصرفی افزود: مردم باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت پوشش دامپرشکی خریداری کرده و گوشت را از مراکز غیربهداشتی و کشتارهای غیرمجاز تهیه نکنند.
وی در تکمیل این مطلب ادامه داد: شهروندان گوشت خریداری شده را حداکثر بین 12تا24 ساعت و جگر را نیز به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری کرده تا با تغییرات انجام شده ویروس عامل بیماری براحتی از بین برود.
وی توصیه کرد: قبل از منجمد کردن گوشت افراد از قطعه قطعه آن خودداری کنند تا از این طریق از وقوع بیماری جلوگیری کنند.
حسن پور در پایان به دامداران نیز توصیه کرد تا با توجه به گرم شدن هوا و فصل گرما حتما دام های خود را سمپاشی کنند تا کنه ای که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است از بین برود.
انتهای پیام/0569 https://www.asrehamoon.ir/vdchwmn6.23n-vdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما