تاریخ انتشار :شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۲
در حالی سیزده روز تا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده که این روزها شاهد تب و تاب گروه های تلگرامی برای معرفی یک کاندید و تخریب کاندیداهای دیگر هستیم.
بازار داغ تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی/ تاکنون تخلفی در سیستان و بلوچستان مشاهده نشده است
به گزارش عصرهامون، این روزها در حالی شاهد افزایش فعالیت کاندیداهای ریاست جمهوری برای کسب رای بیشتر در ستادهای انتخاباتی هستیم که هواداران کاندیداها به جای تبلیغ انتخاباتی در کوچه و پس کوچه های شهر اقدام به پرکردن خلاهای انتخاباتی در فضای مجازی کرده اند.
بیان این مطلب بدان جهت است که این روزها گرچه حضور مردم در ستادهای انتخاباتی همچون گذشته رونق زیادی دارد اما بهره گیری از امکانات موجود در فضای مجازی همچون" توئتیر" ، " واتس آپ" ، "اینستاگرام" و "تلگرام"  منجر به آن شد اگر فردی فرصت شرکت در جلسات و سخنرانی کاندید مورد نظر را نداشته باشد از این طریق با ارائه گزارش لحظه به لحظه از فعالیت کاندیداها مورد نظر توسط هواداران آن اطلاعات کافی را رصد و دریافت کند.
در چنین شبکه هایی علی رغم اینکه جبهه گیری از یک کاندید و یا تخریب کاندیدای دیگر به وضوح مشاهده می شود بلکه زمان و محدودیتی هم از سوی هوادارن کاندیداها رعایت نمی شود.
علی ای حال فضای تبلیغاتی انتخابات پیش روی ریاست جمهوری حال و هوای متمایزی دارد و نیازی نیست که برای دریافت اخبار به ستادها مراجعه کرد زیرا به سادگی در فضای مجازی می توان آخرین اخبار را حتی در حین تماشای تلویزیون یا صرف غذا کسب کرد.
انتشار برخی مطالب غیر واقعی صدمات فراوانی به حیثیت و آبرو افراد وارد می کند
در این زمینه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر اینکه فعالیت های اطلاع رسانی و تبلیغی در خصوص انتخابات در فضای مجازی باید کاملا رصد و مورد بررسی دقیق قرار بگیرد، معتقد است که انتشار برخی مطالب غیر واقعی و نادرست صدمات فراوانی به حیثیت و آبرو افراد وارد می کند که در برخی مواقع غیر قابل جبران است و برای کنترل این وضعیت باید قوانین مربوطه به طور کامل مدنظر قرار بگیرد.
ولی الله نانواکناری در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت بیان کرده که در خصوص کنترل فضای مجازی به منظور ارائه اخبار و تبلیغات کاندیداهای انتخابات، با اشاره به اینکه رسانه ها ، مطبوعات و صدا و سیما باید در خصوص استفاده مناسب ، قانونی و به دور از حاشیه در فضای مجازی، آموزش ها و نکات لازم را به مردم ارائه دهند.
وی معتقد است بسیاری از افرادی که در فضای مجازی فعالیت می کنند، آگاهی خاصی نسبت به مسائل سیاسی ندارند و این عدم اطلاع باعث شده که آنها از جوانب انتشار اخبار جعلی و غیر واقعی در رسانه های مجازی مطلع نباشند. بگونه ای که انتشار برخی مطالب غیر واقعی و نادرست می تواند صدمات فراوانی به حیثیت و آبرو افراد وارد می کند که در برخی مواقع غیر قابل جبران است و برای کنترل این وضعیت باید قوانین مربوطه به طور کامل مدنظر قرار بگیرد.
 
تخلفی مشاهده نشده است
«حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی‌راد» دادستان زاهدان نیز در جلسه پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی با بیان اینکه امروز تمام تاکیدات مقام معظم رهبری بر بصیرت دینی است، گفته: فضای مجازی یک آورده و ارمغانی بود که از غرب وارد کشور های اسلامی شد و چون از غرب وارد شده، دارای تهدیداتی است که باید در این خصوص هوشیار باشیم.
«غلامرضا باغ شیرین» رئیس اداره پیشگیری های انتظامی و وضعی استان و عضو دبیر خانه ستاد جرائم و تخلفات انتخاباتی هم خبر داد که تاکنون تخلفی که منجر به صدور پرونده شود در استان نداشته ایم.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgnz9y.ak9ty4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما