تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۹
دبیر ستاد رسیدگی و پیگیری جرایم و تخلفات انتخاباتی سیستان وبلوچستان:

پررنگ کردن شکاف های مذهبی و قومیتی سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می دهد

دبیر ستاد رسیدگی و پیگیری جرایم و تخلفات انتخاباتی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه اولویت بحث اطلاع رسانی رعایت بایدها و نبایدهای انتخاباتی مقام معظم رهبری است، گفت: پررنگ کردن شکاف های مذهبی و قومیتی سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می دهد.
پررنگ کردن شکاف های مذهبی و قومیتی سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می دهد
به گزارش عصرهامون ،  محمد علی حمیدیان مشارکت مردم در عرصه های مختلف را مهم ترین شاخص توسعه سیاست خارجی کشور در فضای بین المللی مطرح کرد و اظهار داشت: با توجه به حساس بودن برهه تاریخی امیدواریم امسال هم شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری مردم باشیم.

وی با اشاره به اولویت های انتخاباتی از دیدگاه مقام معظم رهبری مشارکت حداکثری، امنیت و سلامت انتخابات را از اولویت های مهم ستاد رسیدگی و پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی مطرح کرد و گفت: در این راستا همه باید تلاش کنیم تا انتخابات پیش رو در بهترین شرایط امنیتی و عاری از هر گونه تهدید و اقدامات معاندان نظام برگزار شود.
 
پررنگ کردن شکاف های مذهبی و قومیتی سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می دهد
این مسئول مهمترین هدف ستاد رسیدگی و پیگیری جرایم و تخلفات انتخاباتی را تحقق سلامت انتخابات با رویکرد حمایت و صیانت از آرای مردم به عنوان حق الناس عنوان کرد.

وی با بیان اینکه پیشگیری از جرائم انتخاباتی یک عامل تامین کننده در تحقق این هدف به شمار می رود، تصریح کرد: مهمترین عواملی که سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می دهد شامل تبلیغات زودهنگام، تبلیغات علیه نامزدها، استفاده از منابع سازمانی و دولتی در تبلیغات کاندیداها، شرکت کارمندان در تبلیغات انتخاباتی در ساعات اداری، سیاه نمایی، پررنگ کردن شکاف های مذهبی و قومیتی می باشد.
 
برگزاری نشست های تخصصی در 9 شهرستان
دبیر ستاد رسیدگی و پیگیری جرایم و تخلفات انتخاباتی با بیان اینکه در این زمینه جلساتی توسط این ستاد در 9 شهرستان استان برگزار شده است، ادامه داد: سه نشست تخصصی با 42 مصوبه در زاهدان، یک نشست تخصصی در زابل با 8 مصوبه، یک نشست در ایرانشهر با دو مصوبه، دو نشست در سرباز، یک نشست در کنارک، یک نشست در سراوان ، یک نشست در خاش، یک نشست در چابهار یک، و دو نشست در نیکشهر برگزار شده است.

وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: از  42 مصوبه تخصصی این ستاد 39 مصوبه به صورت کامل اجرایی شده و سه مصوبه دیگر در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: در تمام این جلسات دو رویکرد مهم ارتقای شاخص های امنیتی، انتظامی اطلاعات با هدف صیانت از آرای مردمی و انتخابات سالم و رویکرد فرهنگی و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی های همگانی با هدف افزایش مشارکت های مردمی و حداکثری مورد توجه قرار گرفته است.
 
اولویت بحث اطلاع رسانی رعایت بایدها و نبایدهای انتخاباتی مقام معظم رهبری است
حمیدیان با بیان اینکه در رویکرد اول جلسات کمیته رصد جرایم انتخاباتی با حضور نهادهای اطلاعاتی، کاشف و امنیتی برگزار شد، گفت: در رویکرد دوم نیز جلسات با اصحاب رسانه و ارباب جراید در استان به منظور تشریح و توجیه بایدها و نبایدهای انتخاباتی، معرفی مصادیق جرایم و تخلفات انتخاباتی برگزار شد که این دو هدف از مهمترین اقدامات انجام گرفته در این ستاد است.

وی با بیان اینکه رعایت بایدها و نبایدهای انتخاباتی مقام معظم رهبری اولویت بحث اطلاع رسانی برای رسانه های مجازی، مکتوب و دانش بنیان است، ادامه داد: انتظار می رود رسانه ها در انتشار اخبار اطلاعاتی و در روشن کردن بایدها و نبایدهای انتخاباتی مرزها را با دشمنان نظام کمرنگ نکنند و به منظور جذب آرای خاص و مخاطب دست به اقدامات مشابه با رسانه های بیگانه نزنند.

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه باید به قانون اساسی و خط امام خمینی (ره) پایبند باشند، تصریح کرد: این افراد باید در انتشار اطلاعات، اخبار و گزارشات جانب عدالت و انصاف را رعایت کرده و به قانون احترام بگذارند.
 
این مسئول نبایدهای انتخابات در منویات مقام معظم رهبری در کار رسانه را اینگونه توصیف کرد که رسانه ها نباید وجه کشور را تخریب کنند و یا یک قومیت، شهرستان اقلیت مذهبی را صرفا برای جلب توجه و یا جلب مشارکت های مردمی مظلوم و دچار جهت گیری های مخالف نشان دهند زیرا این کار جز این که وجه کشور را خراب کند هیچ دردی را دوا نخواهد کرد.

وی ضمن تاکید بر این موضوع که رسانه ها نباید ذهنیت مردم را نسبت به مسئولان و نظام تخریب کنند، اظهار داشت: رسانه ها نباید اختلاف نظرها را به تنازع و شکاف در جامعه تبدیل کنند زیرا همه مسئولان در این نظام برای خدمت به مردم فعالیت کرده و این امر طبیعی است که شاید در راه رسیدن به این هدف با یکدیگر اختلاف نظر هم داشته باشند.
 
پایبندی به امنیت ملی، مهمترین بایدهای انتخاباتی کار رسانه ای 
این مسئول کرامت رفتاری را مولفه دیگر کار رسانه ای عنوان کرد و ادامه داد: در خصوص عملکرد افراد، نامزدها و انتخابات و جریان های خاص سیاسی، قضاوت های ارزشی باید با طیف خاکستری دیده شوند؛ به این معنی که به طور مطلق همه چیز را ایده آل نبینیم یا این که به صورت منفی همه چیز را محکوم کنیم زیرا این کار دور از انصاف و صداقت است.

وی مهمترین بایدهای انتخاباتی کار رسانه ای را پایبندی به امنیت ملی مطرح کرد و افزود: رسانه ها در زمان انتخابات باید به صورت ویژه به امنیت ملی توجه کنند تا سهوا یا عمدا مطالب و اخباری را که مستند نیست و نسبت به آن  ابهام داشته را منتشر نکنند زیرا این اقدام به نوعی آب به آسیاب دشمن ریختن محسوب می شود.

منبع:جوان
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjh8eh.uqexmzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما