تاریخ انتشار :شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۵
رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان هیرمند گفت: تعداد سه هزار نفر در شمال شهرستان هیرمند مشغول به بافتن خلک هستند.
فعالیت 3 هزار خلک باف در شهرستان هیرمند/اهمیت احیای صنایع دستی در سیستان
به گزارش عصر هامون، رضا بارانی رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان هیرمند در گفتگو با پایگاه خبری ندای هیرمند عنوان کرد: بیش از هزار نفر در رشته های سوزن دوزی، البسه محلی و ... در کلاس های آموزش حضور داشته اند.
وی افزود: همچنین در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ارائه طرح تغییر کاربری گردشگری و احیای سفالگری سیستان امسال به بهره بردای خواهد رسید، تا کنون نیز پنجاه درصد عمیات آن پیشرفت فیزکی داشته است .
وی رشته ی خلک بافی را در شهرستان هیرمند را معتبرترین رشته عنوان کرد و افزود: در سال های پر آبی دریاچه هامون بیش از یک میلیون متر پرده خلکی توسط مردم حاشیه نشین تالاب هامون بافته ، و به شهرهای حوزه خلیج فارس صادر می شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری هیرمند خاطرنشان کرد: در سال های اخیر جهت احیای دوباره این رشته مهم، گیاه توتک از کشور افغانستان وارد می شود تا کارآفرینان به واسطه آن بتوانند خلک بافی را دوباره در این شهرستان احیا کنند.
وی گفت: هم اکنون تعداد سه هزار نفر در شمال شهرستان هیرمند مشغول به بافتن خلک هستند که این شهرستان جزو معدود شهرستان هایی است که بازار دائمی صنایع دستی در مرکز آن وجود دارد.
بارانی اظهار داشت: سال گذشته نیز شال بافی را در شهرستان هیرمند احیا کردیم که با مشکل بازار کار رو به رو شد در سال جاری نیز در نظر داریم تا با احیای کارگاه های شال بافی بار دیگر این هنر صنایع دستی را احیا گردانیم.
 وی گفت: با صدور گواهی نامه معتبر صنایع دستی هزار نفر دیگر در شهرستان هیرمند در هر خانه واحد کوچکی از  صنایع دستی همانند سوزن دوزی، خلک بافی و ... را مشاهده خواهیم کرد.
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcd9o0n.yt0kz6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما