تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۱
یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با بيان اينكه حفظ حجاب و عفاف باعث تامین سلامت جامعه می شود، گفت: با اين كار اضطراب های ناشی از روابط خارج از محدوده از بین خواهد رفت همچنين خیانت‌های زناشویی در جامعه جایگاهی نخواهد داشت.
"خیانت" دستاورد خودنمایی فرهنگ غرب در کشور/الگو برداری کورکورانه از راه های نفوذ دشمن به فرهنگ ایرانی
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، حجاب و عفاف، به عنوان دو فرهنگ ارزشی در میان زنان و مردان هر جامعه رواج دارد که خود باعث پیش گیری از بسیاری  آسیب ها و مشکلات اجتماعی و خانوادگی نیز می شود.

این مقوله در گذشته و تاریخ معاصر کشور با خیانتی بزرگ به نام کشف حجاب از سوی دشمنان با هدف نابودی آموزه های دینی و جایگزینی ارزش های ایرانی اسلامی با فرهنگ لیبرالی  مواجه بوده است که این توطئه بزرگ نیز با عفت پیشه کردن زنان ایرانی  به  سرانجام نرسید.

امروزه نیز از سوی دشمنان حجاب زنان ایرانی مورد هجمه های زیادی قرا می گیرد و از آنجایی که مسئله حجاب  یک امر فطری است و حفظ پوشش هر فرد در اجتماع می تواند پاسخی  به نیازهای درونی آن فرد باشد این افزایش بی حجابی در جامعه می تواند عامل اثرات منفی زیادی در حوزه های فردی و اجتماعی ایجاد کند.  

یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در این خصوص اظهار داشت: عفاف به معنای تقوا، خود کنترلی و پرهیز است و حفظ عفاف معنای مختلفی از جمله عفاف چشم، عفاف گوش، عفاف زبان، عفاف دل و عفاف دست دارد و چنانچه همه اينها حفظ شود آسیب های اجتماعی جامعه کاهش و بعضا از بين خواهد رفت.

رويا مرادی حقيقی با بيان اينكه حفظ حجاب و عفاف در جامعه می تواند به سالم بودن جامعه کمک كند، تصريح كرد: با اين كار اضطراب های ناشی از روابط خارج از محدوده از بین خواهد رفت همچنين خیانت‌های زناشویی در جامعه جایگاهی نخواهد داشت.

مدرس کارگاه های عفاف و حجاب استان با اشاره به اينكه مقام معظم رهبری یکی از راههای نفوذ دشمن در جامعه اسلامی را ترویج بد حجابی و بی عفتی عنوان کرد و افزود: متاسفانه قبل از اینکه برای هجمه دشمن برنامه ریزی كنيم دشمن برای ما برنامه ریزی كرده است.

وی ادامه داد: در زمينه ترويج حجاب متاسفانه به جای اینکه برنامه های تلویزیونی و یا رایانه ای برای اقشار مختلف متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی داشته باشیم کورکورانه از برنامه های دشمن الگو برداری می كنيم.

وی خاطرنشان كرد: يكی از كارهای نادرست ديگر در اين زمينه اقناع مخاطبان از طريق کپی برداری از فرهنگ بیگانه بوده است؛ در صورتی که باید روی خود کنترلی افراد بالا بردن اعتماد به نفس مخاطبان و متناسب با فرهنگ دینی و مذهبی و قومی برنامه سازی شود.

مرادی حقيقی حضرت فاطمه زهرا (س) را نمونه کامل و الگوی حجاب و عفاف کامل در فرهنگ اسلامی دانست و اظهار كرد: چگونگی معرفی این الگو برای قشر جوان و نوجوان بسيار مهم است چرا كه گاهی افراد خاص به گونه ای به مخاطب معرفی می شوند که دست یافتنی نیستند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: حجاب مختص یک جنس، یک قشر و یا یک جامعه نيست بلكه اين امر برای حفظ سلامت جامعه ضروری است البته تعريف حجاب در هر فرهنگي متفاوت تعريف شده است.

مدرس کارگاههای عفاف و حجاب استان اعتیاد، خیانت زناشویی، طلاق، بیماری های روانی، قتل، بد بینی ها، از بین رفتن کرامت انسانی، دزدی و اختلاس، ناامنی در جامعه، لذت گرایی و پوچی  را از جمله آسيب های بدحجابی در جامعه عنوان كرد.

منبع:جوان
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcd990n.yt0956a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما