تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۹
جمعی از شهروندان زاهدانی در واکنش به سخنان حسین مرعشی مبنی بر گران شدن هزینه زندگی در تهران گفتند: این گرانی زندگی سایر مردم در شهرها را تحت تاثیر قرار می دهد بهتر است مسئولان به جای تصمیم گیری بر سر گران شدن هزینه زندگی، فکری به حال رفع بیکاری کنند.
مسئولان به جای تصمیم گیری بر سر گران شدن هزینه زندگی فکری به حال رفع بیکاری کنند/ نسخه های تکنوکرات ها سفره قشر ضعیف را خالی تر می کند
به گزارش عصرهامون، در حالی در آخرین جلسه ارائه برنامه‌های کاندیداهای شهرداری تهران حسین مرعشی که ظاهرا در مقام  مشاورنجفی، شهردار احتمالی آتی تهران از گران شدن هزینه زندگی در تهران حرف می زند که به گفته وی زندگی در تهران باید گران شود زیرا وقتی زندگی در تهران ارزان باشد مردم به این شهر مهاجرت می‌کنند.
این گفته وی در حالی است که شهروندان زاهدانی معتقدند گرانی در تهران بر سایر شهرستان ها اثر گذار بوده و زندگی آنها را از وضعیت کنونی هم بدتر می کند.
این شهروندان با بیان اینکه از فیش ما تا فیش های نجومی آقایان فاصله زیادی وجود دارد، بیان کردند: زندگی در کلانشهر زاهدان ماهانه نیاز به حداقل 6میلیون تومان پول دارد که این مهم از درآمدهای ما بیشتر است به گونه ای که در پرداخت شهریه های دانشگاه، تهیه جهزیه فرزندان، پول کرایه خانه، پرداخت اقساط و مایحتاج اولیه زندگی کم آورده و از اطرافیان خود قرض می گیریم.
به گفته برخی از کسبه های زاهدانی وقتی درآمد یک نماینده، پزشک، وکیل، فوتبالیست میلیونی باشد معلوم است که تامین مخارج یک رفتگر شهرداری یا کارگر و کسبه برای آقایان ملاک نیست زیرا حقوق 7 تا 14 میلیونی یا نیم میلیونی این افراد کجا و درآمد یک یا دو میلیونی قشر در آمدکجا.

این درآمد کفاف نیمه ماه را هم نمی دهد
در همین رابطه ع. راشکی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه ماهانه 4 میلیون درآمد کسب می کند، گفت: از این میزان ماهانه سه میلیون و 500 هزار تومان خرج اقساط و کرایه خانه و مایحتاج زندگی می شود به گونه ای که تا 20 هرماه بیشتر پول در دست ندارد و برای گذراندن مابقی روزها از والدینش کمک می گیرد.
 
مدیران بالادستی و نجومی بگیر اهمیتی به حقوق اقشار کم درآمد جامعه نمی‌دهند
 وی با بیان اینکه مدیران بالادستی و نجومی بگیر که اینگونه برای یک ملت تصمیم گیری می کنند اهمیتی به حقوق اقشار کم درآمد و ضعیف جامعه نمی‌دهند، ادامه داد:  در سال های اخیر هر روز سفره مردم تنگ تر از گذشته می شود به گونه ای که نه تنها قفل بی عدالتی باز نشد بلکه بدتر هم شد.
 
مردم چگونه با یک میلیون تومان در ماه زندگی کنند؟
راشکی با اشاره به اینکه این افراد حداقل ماهیانه 30 تا60 میلیون درآمد دارند، تصریح کرد: آقایان لطفا به ما بگویند که مردم چگونه با یک میلیون تومان در ماه زندگی کنند؟ زندگی اغلب مردم با درآمد 600 تا 800 هزار تومان سپری می شود؛ چرا دولتمردان فکر نمی کنند گرانی در تهران بر روی زندگی مردم سایر شهرها اثرات منفی می گذارد.
 
برای امرار معاش حقوق که هیچ شب ها مسافرکشی می کنم
 ع. میری نیز در پاسخ به این سوال که ماهیانه چه میزان حقوق کسب و چه مقدار خرج زندگی تان می کنید، گفت: ماهیانه یک میلیون و 800 هزار تومان دریافت می کنم که از این میزان 600 هزار تومام کرایه، 455 هزار تومان وام ازدواج، 150 هزار تومان پول آب. برق و تلفن همراه  داده و با باقی مانده حقوق تا نیمه ماه هم نمی توانم دوام بیاورم به گونه ای که با ماشین در شب ها مسافر کشی می کنم.
وی با بیان اینکه در دولت یازدهم به معیشت، اقتصاد و رفاه حال مردم توجه نشد، افزود: امیدواریم در این دولت به جای تصمیم گیری بر سر هزینه زندگی مردم مسئولان به فکر بیکاری، اقتصاد و اشتغال و سفره مردم باشند.
 
هر روز شاهد افزایش قیمت کالاهادر سبد کالایی مردم هستیم
میری ادامه داد: متأسفانه بسیاری از تحصیل کرده‌ها هم اکنون در شغل‌های خدماتی مشغول به فعالیت هستند و این نشان می‌دهد کلید آقای روحانی قفل مشکلات این گروه از جامعه را نیز باز نکرد،  قرار بود کاهش قیمت در انواع کالاها اتفاق بیفتد ولی نه تنها ارزانی در کشور مشاهده نشد بلکه هر روز شاهد افزایش قیمت کالاهای مختلف به خصوص در سبد کالایی مردم هستیم.
 
گرانی زندگی برای قشر ضعیف جامعه سخت است
 شه بخش دیگر شهروند زاهدانی که با کارگری روزگار را سپری می‌کند از سختی امرار معاش گله دارد.
به گفته وی گرانی در بازار برای زندگی قشر ضعیف جامعه سخت است و آنها از عهده تامین امرار و معاش ماهانه خانواده خود درمانده اند از همین رو از مسئولان دولتی خواستار آن شد تا به جای تصمیم گیری در خصوص نحوه خرج کرد مردم فکری به حال افزایش بیکاری جوانان کنند زیرا این اوضاع اقتصادی کمر مردم را شکسته است.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcewe8o.jh8fxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما