تاریخ انتشار :شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۱
مدیر کل دامپزشکی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه دام های وارداتی از افغانستان و پاکستان برای عیدقربان توزیع نمی شوند، گفت: این دام ها از قرنطینه به طور مستقیم به کشتارگاه حمل شده زیرا سرنوشت آنها مشخص نیست.
دام های وارداتی از افغانستان و پاکستان برای عیدقربان توزیع نمی شوند/ شهروندان از مراکز معتبر دام خریداری کنند
مهدی حسینی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به نزدیکی عید قربان و خرید دام توسط شهروندان اظهار داشت: شهروندان به این نکته توجه داشته باشند تنها دامی که در میادین تعیین شده مانند میدان عرضه دام در کیلومتر 3 جاده کرمان و چهار میدانی که توسط فرمانداری ویژه این ایام تعیین می شود مورد ارزیابی قرار می گیرد  و کارشناسان دامپزشکی در آن مکان ها مسقر خواهند شد.
وی با بیان اینکه دامی که از استان های همجوار وارد می شود با مجوز اجازه ورود پیدا می کند، گفت: ورود این دام ها مشروط بر سم پاشی است تا دام عاری از انگل های خارجی که ناقل کریمه کنگو هستند، باشد همچنین در میادین عرضه دام هم معاینه قبل از خرید به طور رایگان برای شهروندان انجام می شود تا از این طریق شهروندانی که از میادین تایید شده با نظر کارشناسان دامپزشکی دام خریداری می کنند هیچ مشکلی برایشان پیش نیاید.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه دام های وارداتی از افغانستان و پاکستان برای عیدقربان توزیع نمی شوند، افزود: این دام ها از قرنطینه به طور مستقیم به کشتارگاه حمل شده زیرا سرنوشت این دام مشخص نیست بر همین اساس تعهدی از مالک کشتارگاه و وارد کننده دام در این خصوص گرفته می شود که در صورت انجام دادن تخلف به مراجع قضائی معرفی شوند.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: دامی که از استان های همجوار وارد می شود توسط دامپزشکی مبدا روی آن نظارت های لازم انجام شده و واکسن های موردنیاز تزریق و سم پاشی شده است ولی دامی که از کشورهای افغانستان و پاکستان وارد می شود چون هیچ سابقه بهداشتی از آن کشورها نداریم برای عیدقربان عرضه نمی شود.
این مسئول از شهروندان خواستار این موضوع شد که از میادین و مراکز معرفی شده دام خریداری کنند و از خرید دام ژولیده که خسته به نظر می رسد یا دارای ترشحات بینی و چشم یا مشکلات گوارشی مانند اسهال است و بر روی آن انگل خارجی مشاهده می کنند دام خریداری نکنند و اگر سوال داشتند نیز با کارشناسان دامپزشکی در میادین مشورت و در صورت نیاز با شماره 1512 تماس حاصل کرده تا با اطمینان خاطر دام عید خود را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون گزارشی مبنی بر فوت شهروندی بر اثر تب کریمه کنگو در استان ارائه نشده است، افزود: تعداد اکیپ های اداره دامپزشکی در روز عید قربان شامل 21 نفر اکیپ نظارت واردات ثابت و 31 نفر اکیپ نظارت واردات سیار ،  15دکتر دامپزشک،  بازرس نظارت بر گوشت62 نفر و ناظر شرعی9 نفر می باشد.
حسینی با بیان اینکه احتمال بیمار بودن دام وارداتی وجود دارد، گفت: در این راستا دام به محض ورود به کشتارگاه منتقل شده تا مخاطره انسانی دربر نداشته باشد اما اگر این دام قاچاقی وارد شده باشد و شهروندان خریداری کنند احتمال انتقال بیماری به آنها وجود دارد لذا توصیه ما این است شهروندان حتما از مراکز معرفی شده دام مورد نیاز خود را خریداری کنند.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcbszb9.rhbzapiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما