تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۵
یک بانوی سیستانی با لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب توانسته با تولید سالانه 200 کیلو کشک زرد و آچار محلی زمینه اشتغالزایی را برای 18 تن از بانوان این شهرستان فراهم آورد.
تجلی اقتصاد مقاومتی با تولید کشک زرد در زابل/ اشتغالزایی برای 18 نفر دستاورد تلاش بانویی سیستانی
به گزارش عصرهامون، اقتصاد مقاومتی واژه‎ای نام‎آشناست که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با هوشیاری برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن مطرح کردند و فرمودند: «دشمن روی اقتصاد کشور ما متمرکز شده، از نظر دشمن، اقتصاد کشور یک نقطه‌ی ضعفی است که می‎تواند با تکیه‌ی بر آن نقطه‌ ضعف، مقاصد سوء خودش را در مورد کشور عزیز ما و در مورد جمهوری اسلامی اِعمال بکند ... من گفتم اقتصاد مقاومتی، یعنی اقتصادی که از درون می‎جوشد و احتیاج ما را به دیگران کم می‎کند و استحکام کشور را در مقابل تکانه‌های خارجی افزایش می‎دهد؛ این معنای اقتصاد مقاومتی است.»
اینکه با توجه به تأکید فراوان مقام معظم رهبری مسئولان چه میزان در تحقق اقتصاد مقاومتی در سطح جامعه مؤفق بوده‎اند بحث جداگانه‎ای است که در این نوشتار نمی‎گنجد اما در مساله اقتصاد مقاومتی نمی‎توان تلاش‎ها و حمایت‎های بسیج سازندگی به‎عنوان مجری اصلی گفتمان اقتصاد مقاومتی و عزم جدی جمعی از جوانان این مرزوبوم را در تحقق دغدغه مقام معظم رهبری نادیده گرفت.
در همین راستا یک بانوی سیستانی با روی آرودن به صنایع تبدیلی و کشاورزی به ندای رهبر انقلاب لبیک گفته و با تولید سالانه200 کیلو کشک زرد و آچار در تامین معیشت خانواده به همسر خویش کمک کرده و توانسته زمینه اشتغالزایی را برای چند تن از بانوان دیگر فراهم کند.
 

نور بی بی کوهکن در گفت وگو با خبرنگار اقتصادمقاومتی عصرهامون با بیان اینکه بالغ بر 10 سال است که در عرصه تولید کشک زرد و آچار محلی سیستان فعالیت دارد، اظهار کرد: پس از اینکه بیانات و تاکیدات رهبر انقلاب را در خصوص عمل به اقتصادمقاومتی شنیدم انگیزه کار در من چندین برابر شد به گونه ای که به همراه 18 نفر از اعضای صندوق محلی خود هر کدام اقدام به تهیه و تولید سالانه 100 کیلو آچار محلی و کشک زرد در منازل خود کرده و از فروش آن تاحدودی راضی هستیم.
وی کمک به هزینه های اقتصادی و تامین امرار معاش خانواده را از دیگر اهداف روی آوردن به این کار عنوان کرد و ادامه داد: مشکل اصلی ما بازار فروش است زیرا کسی از صنایع تبدیلی حمایت نمی کند.
وی با اشاره به کمک های بسیج سازندگی در این زمینه بیان کرد: تاکنون دو مرحله به نمایشگاه تهران رفته و محصولات خود را در آنجا به فروش می رسانیم.
کوهکن از جوانان جویای کار خواستار آن شد تا صرفا به دنبال کارهای دولتی و استخدام و آزمون نباشند بلکه می توانند با روی آوردن به طرح های گوناگون و زودبازده اقتصاد مقاومتی برای خود درآمدزایی ایجاد کنند و در کنار آن زمینه اشتغالزایی را برای چند نفر دیگر هم فراهم کنند.
 
 

اندر خواص بی شمار کشک زرد سیستانی:
تقویت حافظه، بهترین نوع فرآورده‌ی لبنی برای افرادی که ورم معده یا زخم اثنی‌عشر دارند، افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست و ممانعت از نفخ روده‌ای، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان اسهال و ضدعفونی کننده‌ی محیط روده، درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند، درمان فشار خون، سرشار از ویتامین‌های گروه ب مانند نیاسین، پیردوکسین و اسید فولیک، تأثیر مثبت روی زیبایی و پوست، غذای آماده و همیشه در دسترس، جیره‌ی غذایی برای عملیات میدانی، به عنوان یک افزودنی و لعاب دهنده به انواع غذاها می‌توان از آن استفاده کرد، بهترین غذای کمکی و قابل هضم برای کودکان است و همچنین این کشک، نوعی واکسن ضد سرماخوردگی نیز به شمار می رود.

انتهای پیام/
 
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccmmqo.2bqos8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما