تاریخ انتشار :دوشنبه ۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۴۴
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد:

توسعه حمل ونقل ریلی، جاده ای، بندری وهوایی الویت های بندر چابهار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: مهمترین نیاز چابهار به عنوان یک نقطه راهبردی و اتصال به آب های اقیانوسی توسعه حمل و نقل ریلی، جاده ای، بندری و هوایی است.
توسعه حمل ونقل ریلی، جاده ای، بندری وهوایی الویت های بندر چابهار
به گزارش عصرهامون، عبدالرحیم کردی در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران اظهار کرد: چابهار یکی از بهترین نقاط ایران و به عنوان چهار راه ارتباطی برای اتصال کشورهای منطقه است و ساخت فرودگاه بین المللی، تکمیل راه آهن چابهار- سرخس، افتتاح طرح توسعه بندر شهیدبهشتی، احداث بزرگراه و آزادراه چابهار- میلک و اتصال مناسب این منطقه به شهرهای پرجمعیت کشور می تواند اقتصاد و تجارت منطقه را متحول کند.
وی با اشاره به اجرای ساخت راه آهن افزود: هم اینک راه آهن چابهار- زاهدان با پیشرفت 27 درصدی در حال ساخت است و مجوز احداث فرودگاه بین المللی نیز سال گذشته از سوی کمیته فضایی کشور صادر شده است همچنین فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار با هزینه یک میلیارد دلار تکمیل و به زودی به بهره برداری می رسد و ظرفیت بندر به هشت و نیم میلیون تن خواهد رسید.
مدیر عامل منطقه آزاد چابهار بیان کرد: چابهار به عنوان کانون توسعه جهانی مطرح است و کشورهای آسیای میانه و افغانستان را به آب های اقیانوسی و آزاد متصل می کند همچنان که برای نقش در اقتصاد ملی طرح های بزرگی نظیر پتروشیمی با ظرفیت هشت و نیم میلیون تن و فولاد با ظرفیت 10 میلیون تن در چابهار پیش بینی شده است.
وی در تشریح خصوصیات چابهار گفت: توسعه زیرساخت ها از نیازهای مهم چابهار است و این شهرستان با داشتن 283 هزار نفر جمعیت 115 کیلومتر مرز آبی و 135 کیلومتر مرز زمینی در نزدیک ترین فاصله آب های آزاد جهان (اقیانوس هند) قرار گرفته است.
کردی عنوان کرد: چابهار در خارج از محدوده بحران، پر تنش و پرترافیک آب های خلیج فارس واقع شده است و به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران نقش ملی و بین المللی در توسعه ایران اسلامی دارد و در کنار این از نقاط قوت مهم چابهار حمل و ترانزیت کالا به افغانستان می باشد که بهترین و کم هزینه ترین مسیر برای واردات و صادرات کالاهای این کشور است.
وی بر راه اندازی خط منظم کشتیرانی در بندر چابهار تاکید و خاطرنشان کرد: هم اینک گندم اهدایی دولت هند به افغانستان پس از انتقال به بندر چابهار بوسیله کامیون از مسیر چابهار- میلک به این کشور حمل می شود که نمود توسعه صنعت حمل و نقل و ترانزیت در استان شده است.
انتهای پیام/ک https://www.asrehamoon.ir/vdcevo8o.jh8o7i9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما