تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۴
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه برنج تولید داخل کشور کفاف مصرف داخلی را نمی دهد، گفت: حداقل یک میلیون تا یک میلیون و 200 هزار تن کمبود برای مصرف مردم داریم و بر این اساس مجبور به واردات برنج هستیم.
برنج تولید داخل کشور کفاف مصرف داخلی را نمی دهد/ نظارت بر واردات مواد غذایی جدی تر شده است
به گزارش عصرهامون، برنج به همراه گندم یکی از دو کالای استراتژیکی و مهم غذایی است که سیاستگذاران و برنامه ‌ریزان هرکشوری اغلب برای این دو کالای اساسی جایگاه ویژه ‌ای در اقتصاد کشاورزی و توسعه اقتصادی در نظر می ‌گیرند.
اما برنج این محصول مهم که در نوار شمالی ایران بیشترین سطح کشت را دارد همواره با بی‌مهری مسئولان و طغیان واردات‌چیان روبرو بوده و این دسترنج حاصل رنج شالیکار شمالی با اهرم واردات برنج، موجب نوسانات قیمتی بازار این محصول و تلاش در بدنام کردن محصولات خوش عطر و طعم و کیفیت شده است به گونه ای که برنج های داخلی باید در حسرت مشتری بمانند، اما بازار مملو از برنج های خارجی باشد تا کشاورزان هر شب کابوس بدون مشتری ماندن محصولشان را ببینند.
 

در همین راستا حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: برنج تولید داخل کشور کفاف مصرف داخلی را نمی دهد از همین رو حداقل یک میلیون تا یک میلیون و 200 هزار تن کمبود برای مصرف مردم داریم و بر این اساس مجبور به واردات برنج هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نظارتی از سوی مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان بر واردات و آزمایش از برنج های واردای صورت می گیرد، افزود: سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو بر روی این محصولات نظارت دارند و نمونه گیری و آزمایشات مربوطه را انجام می دهند به طوری که اگر مسئله ای را در حین آزمایشات متوجه شوند آن را عودت می دهند.
شهریاری درتکمیل مطلب فوق بیان کرد: نظارت ها بر واردات مواد غذایی نسبت به گذشته جدی تر شده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یکی از علل عدم استقبال مردم از برنج های داخلی را قیمت بالای آنها عنوان کرد و گفت: برنج های داخلی قیمت بالایی دارند که محرومین و مستضعفین قدرت خرید آن را ندارند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgny9y.ak9yn4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما