تاریخ انتشار :شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۰
گزارشی از طرح بهداشت و درمان جنوب استان که به دلایل نامعلوم در حال فراموشی است؛

کلنگ ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار در هاله ای از ابهام/ دو سال تعویق به دلیل اختلاف سلیقه در محل احداث و جانمایی

چند سال پیش با پیگیری های مسئولین وقت شهرستان چابهار گلنگ ساخت بیمارستان 540 تخته خوابی شهر چابهار در زمینی بالغ بر ۸۰ هکتار در ورودی مسیر سرباز به شهر چابهار با حضور وزیر بهداشت زده شد ولی ساخت این بیمارستان به دلایل نامعلوم متوقف و در حال فراموشی است.
کلنگ ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار در هاله ای از ابهام/ دو سال تعویق به دلیل اختلاف سلیقه در محل احداث و جانمایی
به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران شهرستان چابهار محور توسعه شرق کشور که سهم گسترده‌ای از ترانزیت کالا، محصولات تجاری کشور و جایگاه توریستی و گردشگری دارد سالانه پذیرای میلیون ها گردشگر خارجی و داخلی است.
 
با توجه به وجود ظرفیت های عظیم توسعه ای شهرستان چابهار به واسطه حضور صنایع کلان تولیدی از جمله هاب سوم خودروسازی کشور، کارخانه فولاد صنایع پتروشیمی، پالایشگاه نفت، اسکله های عظیم برای پهلوگیری کشتی های غول پیکر و صنایع بزرگ در شهرستان چابهار وجود دارد اما شاخص های بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان در مقابل همه ظرفیت ها و توانمندی ها در سطح بسیار پایین و نامطلوب است.

یکی از شهروندان چابهار به خبرنگار ما گفت: بیمارستان امام علی (ع) قادر به ارائه خدمات بهداشت و درمان به مردم شهر بندری چابهار که سالانه پذیرنده جعمیت زیادی از توریست های داخلی و خارجی است نیست، پس می طلبد برای برای برطرف کردن این مشکل مسئولین هر چه سریعتر چاره اندیشی کنند‌.
 
عبدالحمن هوت افزود: مردم دیگر شهرستان های جنوب استان از جمله نیکشهر، قصرقند، سرباز، کنارک و جاسک که برای دریافت خدمات بهداشت و درمان به بیمارستان امام علی (ع ) مراجعه می کنند ولی نمی توانندجوابگوی این حجم از مردم باشند.

وی ادامه داد: قدمت طولانی بیمارستان امام علی (ع) با اینکه چندین بار تعمیر شده ولی فرسودگی فراوان در بخش های مختلف این بیمارستان مشهود است.
 
در سفر هاشمی وزیر بهداشت ودرمان در دی سال 1394 مجوز ساخت بیمارستان 540 تختخوابی برای خدمات رسانی به مردم چابهار و جمعیت شهرهای همجوار و کشورهای همسایه صادر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ساخت بیمارستان 540 تخت‌خوابی چابهار به دلیل عدم تعیین محل احداث و جانمایی، به تعویق افتاده است.

محمودرضا میری اظهار کرد: برنامه ریزی دانشگاه برای بهره‌گیری از امکان مرز در درمان بیماران خارجی، با پیگیری فراوان، مجوز ساخت بیمارستان 540 تختخوابی صادر شد اما برای آغاز ساخت متاسفانه مراحل تعیین محل احداث با ویژگی‌های مدنظر مهندسان این حوزه هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی افزود: اگر زمینی مورد توافق و تاکنون تحویل داده می شد این بیمارستان با پیشرفت فیزیکی 40 درصدی در حال احداث بود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار نیز با انتقاد از کمبود شدید زیرساخت ها وامکانات بهداشتی درمانی، ورزشی، آموزشی و آبرسانی شهری وروستایی اظهار کرد: متاسفانه حدود دو سال است که جانمایی ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار به دلیل اختلافات فرمانداری واستانداری با منطقه آزاد و وزارت بهداشت امکانپذیر نیست و همچنان برای کلنگ زنی آن وقت کشی می شود.

معین الدین سعیدی ادامه داد: وزارت بهداشت و منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار به دلیل برخورداری از معافیت ها برای ورود تجهیزات پزشکی تمایل دارند این بیمارستان در محدوده منطقه آزاد ساخته شود.

وی افزود: این در حالیست که فرمانداری و استانداری بنا دارند آن را در محدوده شهر و در سرزمین اصلی احداث کنند تا در آینده بتوانند دانشگاه علوم پزشکی را نیز در محدوده این شهرستان راه اندازی کنند.

اهمیت احداث بیمارستان 540 تختخوابی برای مردم چابهار کمتر از اجرای طرح های بزرگ اقتصادی و اشتغالزایی نیست و همیشه در سفرهای مختلف مسئولان استانی و کشوری و نشست های مختلف ساخت این بیمارستان از مطالبات و خواسته های مهم مردم است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdchzvnz623nvvd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما