تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۲۶
جلسه شورای اداری شهرستان میرجاوه با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد.
بهره مندی 46 روستا از خطوط اینترنت و تلفن ثابت تا پایان سال/اختصاص تسهیلات ۶۰۰ میلیارد تومانی برای اشتغالزایی در سیستان بلوچستان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون ، به نقل ازپایگاه خبری لادیز؛جلسه شورای اداری شهرستان میرجاوه با حضور معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل پست جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل شرکت همراه اول، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مدیرعامل پست بانک ایران برگزار شد.

فرماندار میرجاوه در این جلسه اظهار کرد: میرجاوه در سال 91 به شهرستان ارتقا یافته و از 3 بخش مرکزی، ریگ ملک و لادیز تشکیل شده و جمعیتی بالغ بر 47 هزار نفر دارد، که 20 درصد جمعیت در مناطق شهری و 80 درصد جمعیت در مناطق روستایی زندگی می کنند.

محمد میهنی بابیان اینکه 51 درصد جمعیت شهرستان را بانوان و 49 درصد را مردان تشکیل داده اند، افزود: زندگی و اقتصاد مردم میرجاوه برپایه کشاورزی و دامداری تامین می شود و بخش صنعت و معدن در این شهرستان با وجود پتانسیل های بسیار و معادن طلا سهمی در اشتغالزایی مردم نداشته است و این شهرستان با آمار 18 درصدی در بیکاری جوانان بالاترین میزان بیکاری را در استان سیستان و بلوچستان داراست.
وی با اشاره به مشکلات ارتباطی شهرستان، خاطرنشان کرد: در بسیاری از محله ها ی شهرستان مانند مسکن مهر، 500دستگاه و 300 دستگاه مشکل نبود خطوط تلفن های ثابت وجود دارد و این مشکل در بخش های لادیز،مرکزی و ریگ ملک نیز وجود دارد که انتظار داریم با تخصیص اعتبارات لازم، این مشکلات رفع شود.

رومینگ تلفن های همراه در ریگ ملک، هزینه زیادی را به مردم تحمیل می کندمیهنی با اشاره به مشکلات خطوط تلفن همراه دهستان مرزی ریگ ملک، تاکید کرد: مردم دهستان ریگ ملک به دلیل فاصله 20 کیلومتری تا مرز پاکستان، هنگام تردد از مرکز شهرستان به بخش ریگ ملک، تلفن همراه آنان به کشور پاکستان رومینگ شده و هزینه زیادی را به مردم تحمیل می کند که انتظار داریم تا این موضوع بررسی و مرتفع شود.

وی با اشاره به عدم پوشش مناسب اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در مناطق روستایی، اذعان کرد: خدمات اپراتورهای تلفن همراه اول در روستاها مناسب نیست و فراهم کردن پوشش مناسب اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت پرسرعت در مناطق روستایی سبب پایداری جمعیت در مناطق روستایی و استفاده روستاییان از امکانات اینترنتی می شود.

فرماندار میرجاوه با بیان اینکه 15 دکل در محدوده درگیابان بخش لادیز اجرا شده که هنوز به بهره برداری نرسیده است، تصریح کرد: بهره برداری از دکل های منطقه درگیابان می تواند بخشی از مشکلات مخابراتی در روستاها را برطرف کند، اینترنت در بسیاری از استان ها به صورت نامحدود است اما در استان سیستان و بلوچستان همچنان از اینترنت حجمی استفاده می شود.

وی با اشاره به ضرورت مبادله کالا و تخصیص سهمیه جهت مرزنشینان در بازارچه های مرزی، افزود: لیست 54 قلم کالا مربوط به تمام مناطق کشور است و در استان سیستان و بلوچستان تنها 6 یا 7 قلم کالا قابلیت استفاده دارد و این موضوع در معیشت مرزنشینان تاثیر بسزایی دارد که لازم است تا این لیست بومی سازی شود تا مردم از امکانات موجود در شهرستان برای مبادله کالا استفاده کنند.



تعرفه برق مردم میرجاوه بازنگری شود
میهنی با بیان اینکه میرجاوه دروازه ورود مسافرین زائرین از کشور پاکستان است، تاکید کرد:میرجاوه مرزی رسمی و بین المللی است و در ایام محرم و صفر امسال میزبان 55 هزار پاکستانی عتبات عالیات بودیم و انتظار داریم تا با تخصیص اعتبار بیشتر به شهرداری، وضعیت زیباسازی شهرستان و مبلمان شهری بهبود پیدا کند.

وی با اشاره به تعرفه سنگین برق شهرستان میرجاوه، گفت: شهرستان میرجاوه با وجود گرمای زیاد تنها سه ماه از سال از تعرفه گرمسیری درجه سه برخوردار است و لازم است در این موضوع بازنگری شود چراکه مردم این شهرستان 9 ماه از سال را از کولر استفاده می کنند و این استان صادر کننده برق به پاکستان است و هزینه برق آنها یک پنجم فیش های برق مردم میرجاوه است.

"قاسمی در این جلسه بیان کرد: توسعه تلفن ثابت از طریق مخابرات پیگیری خواهد شد، 121 روستا در این شهرستان از اینترنت پرسرعت برخوردار است، تا اوایل سال 97 اینترنت و تلفن ثابت برای 46 روستا تامین می شود و در 29 روستا نیز تا آخر سال جاری دکل های اینترنت نصب خواهد شد.


 کل روستاهای کشور تا یکسال و نیم دیگراز اینترنت نسل چهارم بهره مند می شوند

"صدوقی" مدیرعامل شرکت همراه اول نیز در این جلسه عنوان کرد: امروز 37 شهر و شهرستان در سیستان و بلوچستان از اینترنت نسل سوم و چهارم برخوردار است و تا یک سال و نیم آینده کل روستاهای کشور از اینترنت نسل چهارم بهره مند می شوند و آمادگی داریم به کلیه مناطق روستایی که با مشکل سرویس دهی همراه اول مواجه هستند خدمات لازم را ارائه دهیم.

"حقی" معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ادامه این جلسه درارتباط با مشکل رومینگ تلفن همراه در ریگ ملک، بیان کرد: هماهنگی هایی با هنگ مرزی و اپراتورهای کشور پاکستان برای رفع این مشکل انجام شده و این موضوع در دستور کار قرار دارد اما لازم است تا حل قطعی این مشکل، شهروندان گوشی تلفن همراه خود را از حالت اتوماتیک به دستی تغییر دهند.

اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
مدیرعامل پست بانک ایران نیز با اشاره به اعطای تسهیلات قرض الحسنه پست بانک برای اشتغالزایی گفت: با توجه به تدابیر دولت منابعی از محل صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در شهرهای کوچک و روستاها در نظر گرفته شده که اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای اشتغالزایی در استان سیستان بلوچستان اختصاص یافته است.

خسرو فرحی با بیان اینکه طرح های اشتغالزایی برای دریافت تسهیلات باید هرچه سریعتر مشخص شود، افزود:این تسهیلات قرض الحسنه برای ایجاد اشتغال و تولید در اختیار روستاییان و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر قرار می گیرد و امیدواریم با این تسهیلات تحرکی در بخش اشتغال و تولید روستایی در کلیه بخش ها فراهم شود.

انتهای پیام/ش https://www.asrehamoon.ir/vdchqvnzi23nvvd.tft2.html
منبع : لادیز
نام شما
آدرس ايميل شما