تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۶
به منظور ارتقا سطح کمی و کیفی آموزش در تمامی سطوح به ویژه دانشگاهی انتظار می رود امکانات رفاهی و خدماتی به افراد افزایش یابد.
لزوم افزایش امکانات رفاهی دانشگاه ها/ از وجود مشکلات رفت‌وآمد دانشجویان تا نبود سلف غذاخوری و بوفه
به گزارش عصرهامون به نقل از اوشیدا؛ دانشجویان از قدیم الایام تاکنون مهم ترین بخش آموزشی را تشکیل می دهند چرا که این افراد با حضور در دانشگاه و یاد گرفتن تخصص، برای حضور در بازار کار آماده می شوند.

معمولا دانشجویان در مقطع سنی قرار دارند که مرحله نوجوانی را پشت سر گذاشته و عاقلانه تر از قبل رفتار می کنند بنابراین انتظارات معقول تر و تا حدودی خارج از احساس دارند.

در این مقطع افراد معمولا دور از خانواده به تحصیل می پردازند بنابراین نیازمند خدمات رفاهی بیشتر از قبل هستند چرا که اگر خدمات رفاهی و آموزشی به تناسب به آن ها ارائه نشود به طور حتم افت تحصیل در آنان رخ خواهد داد.

مصطفی یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور زابل گفت: دانشگاه پیام نور در حقیقت برای کسانی که مشغله کاری یا زندگی دارند و توان حضور در دانشگاه را ندارند ایجاد شده بنابراین باید همان گونه که از ابتدا تاسیس شده با کسانی که واقعا مشغله دارند و توان حضور در کلاس را ندارند برخورد شود.

وی افزود: در حال حاضر حضور در کلاس برای دانشجویان اجباری شده ودر صورتی که فرد به طور مرتب در کلاس حاضر نشود با مشکلاتی از قبیل کم شدن نمره از سوی اساتید مواجه می شوند.

مصطفی تاکید کرد: تنها به دلیل اینکه حضور در کلاس اجباری نیست به دانشگاه پیام نور آمدم اما در سال های اخیر حضور اجباری شده و برای من که برای تهیه مخارج زندگی خانواده ام کارگری می کنم حضور در کلاس بسیار سخت است و به همین دلیل اساتید با من سر ناسازگاری گذاشته اند.

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه پیام نور زابل گفت: با اینکه دانشگاه از محل زندگی من و شمار زیادی از دانشجویان دور است ورفت و آمد با سختی همراه است اما برخی اساتید بدون در نظر گرفتن مشکلاتی که دانشجویان برای حضور در کلاس با آن مواجه هستند به طور منظم سر کلاس حاضر نمی شوند.

مریم با بیان اینکه برخورد برخی کارکنان آموزش دانشگاه اصلا با دانشجویان خوب نیست، تصریح کرد: مشکلات رفت و آمد بسیار زیاد است به طوری که بسیاری از دانشجویان با طی کردن مسیر طولانی حتی از میلک و سایر شهرستان های سیستان هر روزه به دانشگاه می آیند.

وی در این راستا ادامه دامه داد: دانشجویی که صبح از نقاط مختلف سیستان به دانشگاه پیام نور زابل می آید و کلاس او از ساعت هشت صبح شروع می‌شود باید صبح ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه حرکت کند و مشکل او این است که با چه وسیله ای به دانشگاه بیاید بعضی ها با پدر یا برادرشان می ایند و درصورتی که آنان نباشند با مشکل روبه رو شده حتی بعضی از دانشجویان در طول راه سه مسیر عوض می‌کنند بنابراین چرا دانشگاه باشهریه ای که می‌گیرد یک درصد آن را برای دانشجویان اتوبوس نمی‌گیرد.

مریم با بیان اینکه در این دانشگاه بیشتر مواقع نیامدن یا دیر آمدن استاد چیز معمولی است، تصریح کرد: بعضی از کلاس ها با کمبود نور یا کمبود بعضی وسایل سرمایشی یا گرمایشی یا خراب بودن آنها نیز برای دانشجویان مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: برخی اوقات تعدادی از دانشجویان کلاس های آنان از صبح تا غروب در یک روز ادامه می یاید و دانشجو مجبور است از بیرون از محیط دانشگاه خرید کند چون در دانشگاه پیام نور سلفی و یا بوفه ای برای تهیه مواد خوراکی وجود ندارد، حتی برای برخی از کارهای اداری مثلا یک برگه به خارج از دانشگاه باید بروند و تهیه کنند.

مریم تاکید کرد: کار نکردن یا نبودن آب سرد کن در فضای دانشگاه و نداشتن فضای سبز مناسب از دیگر مشکلات موجود در دانشگاه پیام نور زابل به شمار می رود.

یکی از دانشجویان دانشگاه ملی زابل گفت: خوابگاه های قدیمی اصلا امکانات رفاهی خوبی ندارند همچنین سرویس‌های بهداشتی خیلی بد و کوچیک هستند و آب حمام هم همیشه گرم نیست و وقتی کسی شیر اب را باز می کند آب بقیه قسمت‌ها یا کم و یا قطع می شود‌.

مهسا ابراز داشت: اتاق‌ ها بسیار کوچک و دلگیر است و خوابگاه ها از داشتن فضای باز و حیاط نیز محروم هستند همچنین غذاهای سلف آن هم تعریفی ندارد.

ابوالفضل دانشجوی دانشگاه ملی گفت: پرداخت وام دانشجویی در دانشگاه ملی با مشکلات زیادی همراه است به طوری که هم مقدار آن کم است و هم برای ضمانت باید کارمند رسمی محضر برده تا بتوان وام را دریافت کرد.

انتهای پیام/ ف ب https://www.asrehamoon.ir/vdcgnz9qxak9zq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما